Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 28 lat jestem dziewicą czasami się podniecam

Polecane posty

Gość gość

tylko po co, skoro i tak z nikim sie nie przespie... to poprostu biologia sie odzywa, chyba wolalabym byc aseksualna

Gość gość
podniecanie sie to zdrowy odruch :P

Gość gość
Czemu tak mówisz? Źle się oceniasz, być może po prostu jeszcze nie poznałaś swoje ciało dokładnie, napisz do mnie na maila: konta_ktowy@o2.pl - moje opowiadanie z Tobą w roli głównej na pewno powinno Cię pobudzić, może podniecisz się bardziej i zdecydujesz na to, by lepiej poznać własne ciało? Potrafię również władać słowem, więc być może i spowoduję gęsią skórkę u Ciebie ;)

Gość gość
Dlaczego z nikim sie nie prześpisz?

Gość gość
nie mam wielu znajomych, a ci ktorych mam zyja daleko ode mnie - wiec praktycznie nie prowadzezycia towarzyskiego, 2 bylam zakochana platonicznie bez wzajemnosci i jakos tak sie uchowalam, moze to i lepiej - przynajmniej nie zaszlam w ciaze - podziwiam ludzi ktorzyw dzisiejszych czasach plodza dzieci; wiem, ze jest antykoncepcja, ale czasami podobno zawodzi

Gość gość
Jak się uprawia seks z głową, to ciąża jest mało prawdopodobna, a jak do tego jest odpowiedni partner, to nawet wpadka nie jest problemem. Znajdź sobie takiego co da ci przyjemność językiem, orgazm będziesz mieć i nie zaciążysz :P

Gość gość
ja jestem dziewiczym mężczyzną po 30 tce i jakoś żyję. Czasami smutno jak pary się przytulają, seks uprawiają ale da się żyć.

To chyba dobrze że się podniecasz, na pewno z kimś to zrobisz. Pewnie jesteś dość atrakcyjna.

Gość gość
nie wiem, czy atrakcyjna, przecietna raczej, jakbym byla atrakcyjna, to bym nie zostala 2 razy odrzucona

Gość gość
Oooo i już masz chętnego na seksik, zaraz zaproponuje ci przejście na priv, a potem to już jazda :P

Gość gość
szczupła, ale nie szkieletor, wysoka, wlosy i oczy ciemne

CIEMNE OCZY łał, już mi się podobasz, szkoda że jestem od Ciebie młodszy

Gość gość
A z prawiczkiem nie chciała byś stracić dziewictwa :-) (starszy od Ciebie) Dwie zakompleksione osoby - mogło by być całkiem przyjemnie ??

Gość gość
Mój wybranek nazywa się Zenek i ma 68 lat. Jest przewodniczącym Związku Lumpów w naszej wsi. Tylko co z tego, jak między nogami mam pajęczynę i bucha smród jak z wylęgarni smoków :(

Gość gość
Dziewica to raczej potrzebuje kogoś doświadczonego i do tego delikatnego i cierpliwego, kogoś kto w razie potrzeby będzie potrafił przerwać zabawę, kiedy ona będzie czuła dyskomfort. Nie wspominam o tym że facet powinien lubić bawić się kobiecym ciałem, dotykać, ssać, całować, lizać centymetr po centymetrze, a poznanie takiego faceta nie jest wcale łatwe.

Gość prawiczeklat29
ja jestem rok starszy i nawet sie nigdy nie zabawiałem :P i też żyj***** jestem w dobrej kondycji.

Gość gość
A ja to nawet chętnie bym przelizał taką dziewicę :)

Gość gość
Najlepszy jest taki który prze dziurawi i spiełdoli do następnej którą może popychać a jak dzieciak z tego się zrobi to spiełdoli na drugi kontynent. prawiczek tez potrafi być delikatny i cierpliwy. Co to za cierpliwość co się wszystko rocha co ma szparkę doświadczony ro//chacz ssa i liże z automatu prawiczek zrobi to tak jak rzaden ro/chacz

Gość prawiczeklat29
ee ja nie wiem jak można tam lizać ?

Gość gość
prawiczek zrobi to tak jak rzaden ro/chacz x Fakt, prawiczek zrobi to nieudolnie i skończy po minucie, lub nawet zanim zacznie :P

Gość prawiczeklat29
Ja wylizuję tylko okoliczne psy :(

Gość gość
A ja mam 22 i sie przejmuję, ze jeszcze jestem

Gość gość
może zrobimy zawody tylko potrzebne są do tego dwie chętne dziewice. to że nie miałem stosunku z kobietą nie oznacza że nigdy nie lizałem lub obmacywałem ciała kobiety a za nim się spuszczę :-) to trochę trwa kwestia psychiki i odprężenia

gość 22.42 ja mam 21 lat, pierwszy raz miałem na studiach więc nie masz się czym przejmować, szczególnie że jesteś kobietą.

Gość gość
to że nie miałem stosunku z kobietą nie oznacza że nigdy nie lizałem lub obmacywałem ciała kobiety x Lizałeś i obmacywałeś i nie bzykałeś??? :P Dobry jesteś :P

gość 22.50 ja przed pierwszym razem trafiłem na okres i dziewczyna była bardzo na nie, więc tamtym razem też doszło tylko do pocałunków i macania. (nie ukrywam że do tej pory mam opory przed zrobieniem minety w trakcie okresu.