Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po jakim czasie mogę zajść w ciąże

Polecane posty

Gość gość

3 lata brałam tabletki antykoncepcyjne na samym początku miałam problem z dopasowaniem ich ale w końcu dopasowaliśmy tabletki MICROGYNON 21.. teraz zdecydowaliśmy się na kolejne dziecko. moje pytanie brzmi po jakim czasie teraz mogę zajść w ciąże??

Gość gość
Teoretycznie powinnas odczekać chociaż 3 miesiące aby organizm trochę się oczyścił, tak mówią lekarze, ale jeśli uda się za pierwszym razem to tez super! Niektóre po tabletkach zachodzą bardzo szybko.

Gość sabill

Ja brałam Ovarin i udało mi się wyregulować hormony, dopiero wtedy zaszłam w ciąże. takie branie tabletek całkiem zaburza przecież prace hormonów. Ovarin jest bezpieczny zawiera witaminy, kwas foliowy, inozytol także nie zaszkodzi na pewno http://ovarin.pl/

Gość Greta

Ja zaczęłam mieć owulacje po 4 cyklach od odstawienia tabletek. Podczas starań korzystałam z żelu wspomagającego zapłodnienie, który normował ph śluzu szyjkowego i zmniejszał ciśnienie, tak by plemniki mogły w jak największej ilości przeżyć. Na stronie naturalnaplodnosc kupiłam sobie żel prefert vaginal.