Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratatatatata

Czy wy też w ciąży byłyście,jesteście takie płaczliwe?

Polecane posty

Gość ratatatatata

Jestem w 16 tygodniu. Jestem szczęśliwa. Rok kochałam się w kimś kto mnie traktował jak przyjaciółkę, aż w końcu gdy się poddawałam amor w niego strzelił, za jakiś czas dowiedzieliśmy się o dziecku i jestem szczęśliwa. Jednak dużo płacze, bardzo. W sumie codziennie mi przykro. Wiem, że facet mnie kocha itp. ale potrzebuje więcej czułości np. i myślę, że jest jej mało a jak jest to zaczyna się i konczy na seksie... Ogladajac film chce by mnie czasem dotknął, pogłaskał chociaż chwile czy coś ale nic... i zaraz myśli mam, że mi zimno emocjonalnie, że jeśli ja go mam ochote ciągle przytulać bo go kocham a on mnie nie dotyka mimo ze obok sie do niego kleje tzn że coś nie tak itd.; :D wiem że to głupoty, ale hormony tak szaleją, ale czy to przez nie taka ryczka jestem nie wiem.... a Wy jak miałyście?

Gość gość
Ja raz sie poplakalam jak ogladalam wiadomosci i byl to reportaz o rodzinie krolewskiej chyba w Monaco. Nie bylo tak nic zlego ani specjalnie wzruszajcego a ja ryczalam jak glupia. Do dzis nie wiem dlaczego :-)

Gość gość
płakałam kiedyś bo w jakimś filmie był płacz dziecka i sie wzruszyłam ;) a to o czym Ty piszesz- też miałam momenty, że czułam sie zostawiona sama sobie i bardzo samotna, ale to robota hormonów bo mąż by musiał ciągle siedzieć i trzymac mnie za rękę a i tak bym buczała. na szczęście miałam takie odpały nie za często

Gość gość
Ja płakałam bo mnie bardzo wszystko denerowało, pózniej wiedziałam, że to było bez sensu i nie potrzebne te nerwy. Teraz mąż się smieje, że przez to teraz córka taka jest :)

Gość gość
A wiecie co mnie denerwuje? Ze baby w ciazy wykorzystuja swoja sytyacje i niedociagniecia swojego charakteru tlumacza hormonami bo teraz wolno im sie fochac i wydzierac o byle bzdety. Tez rodzilam ale trzymalam nerwy na wodzy mimo ze zawsze bylam porywcza. Mysle ze te hormony dzialaja u wiekszosci jak placebo.