Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raatattaa

Ból w ciąży, dziwny... pomocy!

Polecane posty

Gość raatattaa

Wczoraj troche mnie wytrzeslo na rowerze to fakt. Jestem w 16 tygodniu. Bolał mnie troche brzuch ale przeszło... pozniej jednak na wieczor. Leżałam ciagle i było ok al e jak potem wstałam... taki ciągnący? Jakby uciskajacy? dziwny ból czuje tam gdzie dzidzia i dzisiaj tez. Jak siedze i leze bezcynnie to tego nie czuje, dopiero jak zaczynam sie ruszać. Wstawać, przekrecac na boki lub po czesci jak chodze ... ;/ czy to noormalne czasami jest? Przejdzie mi, czy mam szybko leciec na prywatna wizyte? Czy czekac do srody na swojego lekarza?

Gość gość
Ja uwazam ze kazdy bol w ciazy lepiej skonsultować z lekarzem. Moze to byc rozciagajaca sie macica a może cos zupelnie innego. Lepiej dmuchac na zimne niz zlekcewazyc .

Gość gośćmimioim
Żadnego bólu w ciąży się nie lekceważy,osobiście uważam,że powinnaś poleżec. Nie do rozwiązania oczywiście,ale tak z 2 dni raczej odpoczywac :)

Gość ratatatata
no leeze tak od wczoraj wieczor i tak samo, przy *****ch cos tam czuje... zobaczymy dzis wieczorem i jutro...

Gość gość
Ja tak miałam jak dźwignęłam,przeszło jak dłużej poleżałam...może lepiej skonsultowac z lekarzem?

Gość gość28
a czy czujesz przy tym ze brzuch twardnieje, napina się?

Gość raatataaa
trudno mi okreslic bo mam nadwage i tkanke tluszczowa trooche i jest miekki brzuch w miare, alee jesli sie napina puchnie to co wtedy? przeciez powinno byc norma ze w ciazy jest twardy brzuch?

Gość rattatatat
nie wiem, raczej to nie to, mnie boli przy ruszaniu się wstawaniu, zmiana booku i troche chodzeniu... od wieczora i oby to bylo jednodniowe....