Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjokjok

Je..ana miłość

Polecane posty

Gość gośćjokjok

Zakochałam się w nieodpowiednim facecie. Cholera. Cholera.

Gość gościówa1111
Ja też, ale już jest moim mężem.

Gość gość
Pomyliłas miłosć z j****iem

Gość gość
Dlaczego jest nieodpowiedni? Co z nim nie tak? :)

Gość gość
Ja też. Zakochałam się w facecie, który nie potrafi zapewnić mi jakiegokolwiek bytu. I nie chodzi o to, że ja nie chce pracować i jestem utrzymanką. Ja pracuje i zarabiam wiecej od niego. Nie potrafi znaleźć dobrej pracy mimo wykształcenia. Nic mu się nie udaje jest schorowany mimo, że młody... Nie odejde bo go kocham jednak kiedy zajde w ciążę wiem, że zbankrutujemy bo jego pensja ledwo na rachunki starczy. Na początku naszej znajomości miał (w ciągu kilku miesięcy) kilka wypadków samochodowych, nawrotów choroby....Oczywiście wszystko chłoneło kasę, którą ja pożyczałam. Do dziś nie kupił pierścionka bo go nie stać. Tak samo jak na ślub. Odkładamy na nasz ślub z naszej wypłaty+ moi rodzice są bogaci i pomogą. Jego rodzice mimo, że bogaci jak moi nie pomagają mu w niczym. A nawet chcą od niego kase... A poza tym to złoty człowiek. Ma super charakter jest przystojny, inteligentny tylko w życiu wiele mu nie wychodzi mimo starań.....

Gość gość
Ja też. Zakochałam się w facecie, któremu chyba już na mnie nie zależy, traktuje mnie coraz gorzej, nie odzywa się.. A ja ciągle zakochana 😭 Niestety odkochać się nie jest tak łatwo. Ale dobrze, że przynajmniej jak widzę nie jestem z tym sama :)

Gość gośćjokjok
Czemu nieodpowiedni? Bo to brat mojego chłopaka. Ha ha.... nie potrafie sie odkochac Za kilka miesiecy wyjezdzam , moze wtedy zapomne. Wszystko wymkneło sie spod kontroli.