Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybór wózka

Co myślicie o tym wózku? Mam ochotę go kupić

Polecane posty

Gość gość
drogi, ale wiesniacki

Gość gość
Mamą nie jestem ale wózek jest prześliczny. Dla mnie jako kobiety liczy się wygląd :D z ciekawości przeczytałam opinie. znalałam je na ceneo jedna pozytywe inne nie. Moim zdaniem jest świetny i ja bym kupiła :D ale dokładniej na pewno wypowiedza się mamy!

Gość gość
ładny ale niepraktyczny chyba przednie koła się chyba słabo skręcają

Gość gość
a nie sądzisz że trochę siara z takim chodzić?

Gość wybór wózka
a dlaczego wstyd z takim chodzić? Ja widziałam takie wózki u innych mam i zawsze mi się podobały

Gość gość
Jest piękny. Dzieci nie mam, ale ten wozek mi się już marzy od paru lat, i nie przekonują mnie opinie że drogi i niepraktyczny.

jednak ja stawiam na praktykę i kazdy po miesiacu latania z dzidzia tez bedzie sobie plul ze nie postawil przede wszystkim na praktyke i solidnosc, choc moja elea akurat jest dodatkowo ładna :):)

Gość gość
Wózek niczym Kożuchowska, też taki podobny wybrała dla mnie za drogi

Gość gość
koszmar!!!!!

Gość gość
bardzo ładny, też chciałam kupić coś podobno, ale postawie bardziej na funkcjonalność i wygodę. a cena też fajna :P

Gość Jedynaczka4
Kupiłam wózeczek dla mojej dzidzi 3 funkcyjny za 1600 zł. Jest lekki, funkcjonalny.Nie wszystko jest dobre co jest drogie.

Gość wybór wózka
akurat cena tego wózka nie ma znaczenia:) Nie piszcie, że za drogi, bo nie o to chodzi w temacie. Fakt, że może nie wydaje się zbyt funkcjonalny no ale gdzie ja będę z maluszkiem chodzić? Tylko na spacery, a nie szczyty zdobywać:P

Gość gość
Wozek fajny,klasyczny ale pewnie miejsca w bagazniku zajmuje sporo przez te duze koła,no i fakt ze w wersji głebokiej jedt piekny ale zfotelikiem wyglada troche smiesznie

Gość gość25
ze spacerowka wyglada jak wozek inwalidzki ;)

Gość gość
O gustach się nie dyskutuje. Ja napisze z perspektywy mamy 1,5 roczniaka, mieszkającą na 3 piętrze bez windy... Przede wszystkim nie ma skrętnych przednich kół. Na spacerze się zajedziesz. Na obrazku i w filmie spacer to sama przyjemność. Dla dziecka owszem, dla matki pchanie dziecka po dziurawych chodnikach z mega krawężnikami (a zauważysz to dokładnie dopiero po porodzie) zamęczysz się. Nic nie piszą czy tapicerkę można odpiąć i wyprać. Czyszczenie ręczne wózka w całości to jakieś nieporozumienie. Dziecko starsze w wózku je, pije i po kilku wyprawach na tapicerce dzieje się magia:) Czy koła można wymontować, a wózek przewieść? nie wiadomo, bo nie piszą jak jest z jego składaniem (albo nie doczytałam), a to też ważne, bo przecież czasami zachodzi potrzeba wpakowania go do auta. Pewnie gdyby mieli się czym chwalić to byłoby zaznaczone. Te zasłonki tez nie mają racji bytu dla mnie, bo będą się szybko brudzić, a w ciepłe dni tylko ograniczają dostęp do powietrza. Moim zdaniem ten wózek nie jest praktyczny. Nie mam na myśli żebyś wybrała jakieś paskudztwo, ale poszukaj lepiej czegoś co również ci się spodoba, a jednocześnie nie uprzykrzy ci życia, bo spacery to codzienność, często będziesz chodzić sama i ze wszystkim musisz dać radę.

Gość gość
Poza tym zsumuj sobie wszystkie elementy i zobacz ile on waży!!!

Gość gość
Jak wózek głęboki to fajny zwłaszcza dla osób lubiących styl vitage. Jako spacerówka wygląda średnio, wręcz koszmarnie. Nie wiem autorko czy będziesz zadowolona . Ja bym raczej zastanowiła się na zakupem takiego krzesła do karmienia ono zostanie z dzieckiem do dorosłości https://www.google.pl/search?q=trip+trap+krzes%C5%82o&safe=off&espv=2&biw=1067&bih=517&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=vMoKVNyKDcHbOZ3pgKgL&ved=0CAYQ_AUoAQ

jest wspaniały, jeśli cię stać to kupuj.

Gość gość
bardzo oldschool'owy w uk duzo takich widac na ulicach

Gość Eliza 2014
polecam ten wózek, kupiliśmy , jesteśmy mega zadowleni, drugie dziecko też będzie w nim jeździło :)