Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest to możliwe żeby od ruskich fajek

Polecane posty

Gość gość

... Bolały mnie plecy?? Zauważyłam ,że jak przez okres palenia normalnych takie dolegliwości u mnie nie wystepują,natomiast ledwo zaczne palić ruskie bądź kręcone(ale kupne) zaraz mam chrypę,ból szyi i pleców(okolica płuc) ale tj taki ból jakby kości. Czy to może mieć ze sobą jakiś związek?

Gość gość
Nie pal tego, pewnie Putin wytwarzał.

Gość gość
Hehe czyli tu leży przyczyna

Gość gość
te ruskie coś w sobie mają niby są takie same opakowanie ale w środku są inne i duszące nie pal bo to podrobione g****o jest

Gość gość
Chyba lepiej rzeczywiscie nic nie palic dziewczyny niź ten szajs, ale do rzucenia mi daleko,a z finansami tez krucho,dlatego przerzuciłam sie na to coś. Ale do jasnej cholery,na przemyt idą jakieś sorty z gorszym tytoniem czy co? Zauwazyłam,że taki wilgotny jakby. A kiedys trafiłam na takie,że ledwo paczkę otwarłam,a jechało benzyna na km. W baku by przewozili?! Jest to fizycznie możliwe?! Eh a później takie dolegliwosci., ale zeby zaraz szyja i plecy? Kurcze dziwne... Wczesniej jeszcze jak je palilam to non stop taka kulka w gardle,a jak wykrztusilam to nie pytajcie. Jakis pylwocinowy potwor

Gość gość
Fajki ruskie - bron masowego rażenia :d

Gość gość
mi się wydaje że to jednak jest gorsza tabaka to znaczy więcej tych substancji smolistych jest bo tak samo dusi jak robisz sobie same z maszynki to jak kupisz gorszą tabakę to też dusi

Gość gość
chcesz dostać raka?

Gość gość
Nawet nie wiedziałam z tą tabaką:) E-papierosy to też syf kiła i mogiła. Zresztą tak jak wszystko. Widziałam u mnie w spożywczo-mon,takie jednorazówki (e-pap ) tzn jeden taki za 15 zl = 3 paczki. Moze juź lepiej to sprobowac niz te ruskie ścierwo. Jeszcze slimy ujda,niejakie Minsk ale po jakims czasie palenia te bóle i tak sie uaktywniaja

Gość gość
''Fajki ruskie - bron masowego rażenia :d'' Może to ich nowy sposób na wojnę.

Gość gość
Znacie ten żart: ''Jest plama, nie ma bluzki, bo ten proszek był od ruskich''? :P

Gość gość
Nie chce słyszeć o raku,to mój świadomy wybór. Nie paląc zmniejszasz tylko ryzyko zachorowania,nie jest powiedziane,ze nigdy nie zachorujesz. Jeden moze palic 3 paczki dziennie i nigdy nie zachoruje,drugi moze dbac o siebie i miec pecha. Ale to juz szersza dyskusja.

Gość gość
Lepsza jazda niz z ebolą :p Putin cwany lis :)

palę ruskie, ale jednyne co mn ie w nich w*****a to, ze gasna bez powodu :O