Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szwajcaria

samotność w związku...

Polecane posty

Gość szwajcaria

mieszkamy ok 3 lat... było cudownie... wszystko było od remontu domu po łózko... od jakiegoś czasu coś się zmieniło... nasze piękne uczucie względem siebie zwiędło... tak bardzo chciałam by nasze wakacje były upojne... by było delikatnie na spokojnie ale też ostro tak jak nie ma w domowym zaciszu... pewnego wieczoru w salonie czekałam na niego... Tak ubrana... Tak... z 13cm szpilkami... I wszystko co zakazane.... lecz gdy podeszłam do niego... odrzucił mnie... zabolało... nasz seks od tamtej pory jest dziwny... on nie dochodzi do końca... dodam że nie pierwszy raz ubrałam 13cm szpilki... ostatnio zapuścił TAM busz... żeby mnie odstraszyć? seksu oczywiście nie było...on nie dochodzi przy mnie... :-( kiedyś dawaliśmy sobie zawsze buzi na dobranoc... kiedyś trzymaliśmy się za ręce... nie podejrzewam że ma inną na boku... w ciągu dnia jesteśmy ze sobą... raczej podejrzewam byłą która ma już męża dziecko... widzę że na fb w miare często do niej zagląda... nie wiem co o tym myśleć... nie chcę być kołem zapasowym... chcę być napędowym... lecz jeśli on nie dochodzi przy mnie... czy to chwilowe czy to początek końca... czuję się jak bym była z przyjacielem... z tym że damy sobie buzi w ustka i... choć śpimy razem to osobno...

Gość gość
skończyłaś podstawówkę czy gimnazjum? tego się czytać nie da kobieto!!

Gość gość
Moze dopadła go rutyna? Może sama zachowaj dystans i poczekaj , niech sam za tęskni

Gość gość
zrób mu gałę gały nie odmówi

Gość gość
No chyba ze pedał