Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety mysla ze faceci lubia wielkie kobiety z nadwaga

Polecane posty

Gość gość

a faceci mówiac o kraglosciach maja na mysli taka Katty Perry,albo Wierzbicką szczupłe przy odpowiednich kraglosciach.

Gość gość
Facetom wystarcza wymiary 90-60-90,a kobiety uwazaja inaczej.

Gość gość
Juz skoncz zakladac tematy ciagle o tym samym

Gość gość
ble ble ble, bo znasz każdego faceta i ich preferencje. Faceci którzy mają grube baby są tak naprawdę uwięzieni i tylko pięć chudych pomoże się uwolnić!

Faceci myślą, że kobiety lubią wielkich facetów z brzuchami. Źle interpretują słowo "dobrze zbudowany". ;)

Gość gość
Ja jestem dobrze zbudowany. Kawał klaty, duże łapy, mały brzuch, fujara jak trzeba i zawsze stoi. Z mordy wyjściowy. Bez wstydu można się ze mną nawet na mieście pokazać. I co? G****o, od dawna nie mam czego nawet posuwać. Wszystkie nie wiadomo czego chcą. Naprawdę nie ma już kobiet, które chciałyby zadbanego, w miarę inteligentnego kochanka, z którym można miło spędzić czas?

Gość gość
kolego wyzej ,bo wyczuly ,ze frajer ,cwaniak ,wykorzystywacz,cholery egoista jestes....

Gość gość
od dawna nie mam czego nawet posuwać. MASZ odpowiedź na swoje rozterki. 'czego' 'posuwać'.... to dwa słówka klucze.

Gość gość
gość dziś [22:28 x bo ich nie interesuje fujara, klata tylko metroseksualna tzipa, zdechlak ubrany jak c***a. Znam takiego, jeden strzal w żebra i zatrzymanie akcji serca a tu dowiaduje się że żyje z modelingu, cwelik pozuje do zdjęć. Lasek od hooya a mam prawo podejrzewać że jedyne co potrafi to zapakować im frendzla do ryja, słyszałem jak bzyka:-D

Gość gość
Kawał klaty, duże łapy, mały brzuch, fujara jak trzeba i zawsze stoi. Z mordy wyjściowy. Bez wstydu można się ze mną nawet na mieście pokazać. I co? G****o, od dawna nie mam czego nawet posuwać. Wszystkie nie wiadomo czego chcą. Naprawdę nie ma już kobiet, które chciałyby zadbanego, w miarę inteligentnego kochanka, z którym można miło spędzić czas? ojeje, jak ZAWSZE stoi, to biegusiem do lekarza, bo masz priapizm, to taakie booolesne.. wyrazy głębokiego współczucia....NAWET na miescie pokazac??? ojej, to gdzie Ty bywasz, skoro miasto to dla Ciebie NAWET? pokazać? zapewne jak małpke w zooo , widząc po stylu wypowiedzi... no i kuriozum trzecie- " w miare inteligentny" Hhehe gdybyś był choc " w miare inteligentny," to nie pieprzyłbyś jak menel spod budki z piwem, drogi osobniku ...

Gość gość
''od dawna nie mam czego nawet posuwać.'' - kuriozum czwarte...- ale facet pewnie nie rozumie,że kobiety nie słuza wyłącznie do posuwania przez napalonych zboków którym zawsze stoi i którzy sie pokazują NAWET na miescie, iże kobiety , niestety dla niego, nie są " czyms " do posuwania....:D:D

Gość gość
A faceci mysla,że takie prymitywy, jak ten tu osobnik wypowiadający sie pogardliwie o kobietach, jest w stanie zainteresować jakąś normalna kobietę o choćby MINIMALNYM szacunku do siebie... normalna kobieta nie lubi być " czymś do posuWania"

Gość gość
gość wczoraj kolego wyzej ,bo wyczuly ,ze frajer ,cwaniak ,wykorzystywacz,cholery egoista jestes.... Po pierwsze sraluchu, nie jesteśmy kolegami. Po drugie zdecyduj się cweluchu, czy jestem frajerem czy cwaniakiem. Poza tym jak można wykorzystywać kobietę, jeżeli ona sama tego chce? Gdzie tu egoizm idioto? Są kobiety kretynie zasmarkany, które chcą sexu od faceta i niewiele więcej. Więc skończ pieprzyć. Żal ci odwłok ściska, że taki *****cz jak ja przed tobą rył zad twojej pannie aż huczało, czy o co ci chodzi? Siedź cicho na d***e i ciesz się, że twoja laska jest pierwsza i ostatnią w twoim życiu.

Gość gość
gość wczoraj od dawna nie mam czego nawet posuwać. MASZ odpowiedź na swoje rozterki. 'czego' 'posuwać'.... to dwa słówka klucze. Kolejna cipka. O co ci chodzi? Jakie słowa klucze? Są kobiety, które też chcą jedynie używać faceta i tyle. Mieć kumpla od sexu. Co się srasz? Wydymał cię ktoś a ty się zakochałaś i do tej pory cierpisz, czy o co chodzi? Trafiłem...?

Gość gość
Ja lubię duże, jak Asia Liszowska.

Gość gość
no i kuriozum trzecie- " w miare inteligentny" Hhehe gdybyś był choc " w miare inteligentny," to nie pieprzyłbyś jak menel spod budki z piwem, drogi osobniku ... Bardzo mądra kobieta z ciebie, zapewne po studiach. Może nawet skończyłaś dwa kierunki (pedagogika i kosmetologia). Być może ty zawsze wyrażasz się językiem literackim, ale uwierz, że wulgaryzmy są znane nawet inteligentnym ludziom. Jak nie wierzysz, to posłuchaj nagrań pewnych panów wypowiadających się w pewnej restauracji przy policzkach wołowych. Takim panom, takie jak ty w pas się kłaniają i wesoła rechoczą na sam ich widok, a cóż dopiero, jak jakiś żarcik powiedzą albo za boczek złapią. No to już w siódmym niebie można się znaleźć.

Gość gość
gość dziś A faceci mysla,że takie prymitywy, jak ten tu osobnik wypowiadający sie pogardliwie o kobietach, jest w stanie zainteresować jakąś normalna kobietę o choćby MINIMALNYM szacunku do siebie... normalna kobieta nie lubi być " czymś do posuWania" Po pierwsze, co jest pogardliwego w układzie na dupę, jeśli facet tego nie ukrywa a kobieta się zgodzi? A jeśli to kobieta chce tylko sexu, bo nie chce się wiązać, na przykład po rozwodzie, czy z innych powodów, to jest usprawiedliwiona? Wtedy wszystko jest ok, co?

Gość gość
o matko, co za żałosny typ, i jeszcze nieudolnie sie tłumaczyże kobiety tez lubia układy na sek. niewątpliwie sa, i nazywaja sie ... i pracuja w agencjach towarzyskich, No skoro panu nawet z Takimi paniami nie udajęsie umówic, to co tu pisac więcej... A skoro dla pana " inteligencją" wykazuja sie panowie podsłuchani w restauracji przy miesie.... :D d to gratuluje poziomu własnej inteligencji. Nie nie skończyłam Zadnych STUDIÓW, nawet kosmetologiii.. i szkoda ,że pan nie rozumie literacjkiego języka, i tłumaczy sie że ludzie inteligentni uzywają wulgaryzmów No coż..... co zdanie , to autor topiku pogrąza sie coraz bardziej, co gorsza- nawet nie rozumie,że tak robi....