Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję jakiś zapach ciągle może to fiołki?

Polecane posty

Gość gość

Ale skąd ten zapach ?

Gość gość
Wącham się, wącham meble, wącham wszystko w koło i nic... A jak się kładę z lapkiem co rusz ładny zapach mi do noska wpada... Tajemnicze to.

Gość gość
wiem, ze to co napisze moze wydac sie glupie i malo racjonalne, ale.. czytalam kiedys cuda ojca Pio. krotko ujmujac taki zapach, kwiatow fiolka wyczuwa sie kiedy osoba chora ma powrocic do zdrowia :) jakos tak pomysl :) moze masz kogos kto choruje

Gość gość
Naprawdę:)? Jezu dzięki Ci! Od 3 lat podupadałam na zdrowiu! A ostatnio myślałam że umieram właśnie! Byłam bezradna ale w sercu czułam co powinnam zrobić i już parę godzi później stosowałam się do wskazówek! Po 3 dniach czułam się lepiej a dziś czuję piękne zapachy :) Nie wiedziałam o tym!

Gość gość
Czułam w brzuchu jakąś cegłę która sprawiała nieludzki ból A teraz czuję przyjemne mrowienia i wreszcie mi jelita zaczęły pracować normalnie:)

Gość gość
serio czytałam taka ksiazke :) tylko jakis czas temu i moze co nieco przekrecam polecam czasem warto poczytac cos malo popularnego

Gość gość
No to czuję się zaszczycona! Nie miałam o tym pojęcia ale zapach był( bo już go nie odczuwam od godziny)przepiękny. A ja dawno już nie czułam się tak wspaniale jak od 2dni:)

Pamiętaj o polisie. Koszt pogrzebu to nawet 16 000 zł. Nie zostawiaj bliskich z tym problemem.

Gość gość
To ciekawe pseudonim co piszesz. Ja doświadczyłam w realu czegoś takiego. Pięknego zapachu. Z tym, że miało to miejsce kilka dni po pogrzebie drogiej osoby w mieszkaniu,w miejscu, w którym po raz ostatni odpoczywała.

Gość gość
23;10 nie zapominaj że każda śmierć to równiez narodziny! Wyzdrowienie ze śmiertelnej choroby też są niczym narodziny.

Ja też często czuję zapach z bliżej niezidentyfikowanego miejsca. Przeważnie są to męskie perfumy. Przepiękny zapach. Ale to akurat można racjonalnie wytłumaczyć.

Gość gość
moze idz wez szybki prysznic :D:D

Gość gość
A ja gdzies slyszalam ze jezeli czuje sie zapach kwiatow ktorych dookola nas nie ma w rzeczywistosci to pierwsze objawy schizofrenii.

gość He, śmieszne. :D Nawet po umyciu się, nadal go czuję. :) Chyba mi już zmysły szwankują.

Gość gość
Omamy zapachowe są jednym z objawów schizofrenii.

gość Nie no, nie mam schizofrenii. Jak już wcześniej wspomniałam, w moim przypadku, te omamy można racjonalnie wytłumaczyć.

Gość gość
Może to taki znak, rodzaj wyróżnienia że zamiast biec do szpitala sięgnęłam po dary natury i posłuchałam głosu serca. Nie trułam lekami, Zaufałam.

Gość gość
Omamy zapachowe owszem sa charakterystyczne dla schizofrenii, ale sa to z reguly takie zapachy jak zapach gazu, spalenizny czy inne potegujace traume chorego, sugerujące czające się nieszczescie. Mialam stycznosc tylko z takimi przypadkami. Nie slyszalam, by ktorys chory mowil o zapachu perfum albo kwiatow

Gość gość
Racjonalizm-względne pojęcie Im dłużej żyję tym bardziej irracjonalne wydaje mi się być to co większość uważa za racjonalne. Skoro coś nie daje mi sukcesu -nie zamierzam tłumaczyć tego racjonalnie-nie chcę być aż taką frajerką. Wolę niekonwencjonalne metody i sukces-to jest racjonalne rozwiązanie dla mnie.

Gość gość
Po za tym wracając do moich wcześniejszych dolegliwości postępując zgodnie z tym co czułam nie mogłam postąpić lepiej Ile razy masz szczęście zrobić coś dobrze słuchając instynktu?

Gość gość
Potrafisz podjąć słuszną decyzje w dziedzinie o której nie masz pojęcia? Spróbój... Ja podejmowałam takie decyzje, ale nie czuję by to były moje pomysły. Chodzi o to że odnosiłam sukcesy w dziedzinach na których się nie znałam. Nie jestem osobą o zdolnościach jasnowidzenia czy znakomicie rozwiniętej intuicji.

Gość gość
zdychasz k***o