Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sexting.. doradzcie!

Polecane posty

Gość gość

mój chłopak wyjechał na miesiąc i umilamy sobie rozłąkę gorącymi smsami, ostatnio dostałam od niego kilka zdjęć, które mnie strasznie nakręciły i bardzo chciałabym się zrewanżować :) wysłałam mu już kilka fotek, ale ogólnie nie jestem doświadczona w temacie, dlatego mam głupie pytania :D do panów i pań, które robiły sobie takie zdjęcia.. 1. Jak zrobić zdjęcie cipki od tyłu? chciałabym się mocno wypiąć, tak jak w pozycji na pieska ale wtedy nie sięgam aparatem :D macie jakieś pomysły? 2. jakie jeszcze ujęcia mogą być podniecające dla faceta? na razie wysłałam mu takie jak wkładam do środka wibrator i rozsuwam wargi, był zachwycony ale chciałabym go czymś zaskoczyć.. Z góry dziękuję za sensowne porady :)

Gość anabell28
W kwestii dobrych zdjec erotycznych zajrzyj do "ja i moja pielegniarka blog" sa tam smaczne amatorskie fotki. Od siebie dodam ze warto wyretuszowac np w programie picasa :)

Gość gość
pocwicz z lustrem, zupelnie fajne fotki mozna sobie zrobic :)

Gość gość
dzięki, dzięki, na pewno dzisiaj wieczorem popróbuje :) a jak konkretnie z tym lustrem ? A ten blog, super opowowiadania no i śliczne zdjęcia tylko już takie profesjonalne. Na pewno chciałabym mieć takie zdjęcia swojego ciała, ale to może już jak wróci mój facet zrobi sesje :)