Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co takiego kobieta widzi w drugiej kobiecie że jest lub zostaje LESBIJKĄ

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się czy jeżeli meżczyzna posiada dużo cech kobiecych może zastąpić lesbijce drugą lesbijkę. Co sądzicie ?

Gość gość
Co takiego widzi? Jest wrażliwa na piękno kobiecego ciała. Pociąga ją tylko ciało i jego piękno tak myślę,bo cóż innego mona odkryć w drugiej kobiecie?

Gość gość
Czy mężczyzna z dużą ilością hormonów kobiecych może zastąpić kobiecie drugą kobietę? Nie sądzę.

Gość gość
ciało - raczej NIE lesbijstwo to raczej psychika a co ty możesz wiedzieć o hormonach lesbijek ? Najbardziej obiektywne będą chyba wypowiedzi lesbijek.

Gość gość
Kobiety sa z natury bi

Gość gość
to czego nie ma 3/4 facetow bo IM SIE NIE CHCIALO BYC W ZWIAZKU bo woleli z niego tzn ze zwiazku spijac sama smietanke... czasami wystarczy jedno takie doswiadczenie w zyciu (albo dziecinstwo spedzone z tatusiem poyebem)

Gość gość
Związek dwóch kobiet jest bardzo praktyczny, ja niestety nie mam pociągu do kobiet, jestem hetero, ale myślę sobie, że to naprawdę bardzo fajne, taki związek ma rację bytu, bo relacje damsko- męskie to dla mnie bujda na resorach.

Gość gość
Widzi zębatego piponga:-)

Gość gość
Ja jestem bi, obecnie mam faceta, który - mam nadzieję - zostanie moim mężem, ale mogłabym stworzyć związek z kobietą. I nie chodzi tu o fizyczność; owszem, niektóre kobiety są bardzo ładne i seksowne, niektóre z kolei niby tylko ładne, lecz mające w sobie to coś. W związku nie chodzi tylko o seks, a o przebywanie ze sobą, rozmowy, wspólne zainteresowania i trochę czułości, i ja jestem przekonana, że coś takiego między mną a inną kobietą mogłoby być rewelacyjne :)

Gość gość
I jestem przekonana, że wrażliwy i kobiecy mężczyzna nie zastąpi lesbijce innej kobiety. Ja jako biseksualistka chcę być albo z męskim facetem (nie mylić z macho), albo z kobiecą kobietą :)

Znam sporo lesbijek. Można je podzielić na dwie grupy: piękne i brzydkie. Te drugie z reguły są zatwardziałe, ale zapewne na skutek braku wyboru.

Gość gość
mówię jako osoba biseksualna - nie facet nie zastąpi kobiety. W kobiecie podobają mi się cechy kobiece - rysy twarzy, ciało, głos itd.