Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwaniewiasta

Nie wiem co zrobić ...

Polecane posty

Cześć wszystkim . Moja historia jest bardzo , bardzo długa ... Mianowicie streszcze ją , by jak najkrócej Wam ją przedstawić . Jakiś czas temu , dokładnie około dwóch lat temu , rozstałam się z mężem , on się wyprowadził , ja z córką zostalam w naszym domu . Po prostu nam się nie układało , ciągle kłótnie , sprzeczki , zylismu niby razem , a bardziej osobno , podjelismy decyzje by się rozstać , po przyjacielsku , w dobrych kontaktach . Po jakimś czasie znalazłam sobie kogoś , fajny facet w moim wieku ( koło 40-stki )... Zamieszkalismy razem , mąż też znalazł sobie kobietę , młodszą , fajna babka , córka dogaduje się z nią jako ciocią . Można powiedzieć , ze nawet wszyscy w czwórkę się zaprzyjaźnilismy się . Problem w tym , że ja nadal kocham męża , a on jak sir okazuje kocha mnie . W tym momencie od paru tygodni oboje zdradzamy swoich nowych partnerów , żałuje , że rozstalam się z mężem , bo to jego kocham , o nim marzę , spotykamy sie raz w tygodniu w hotelu na seks , by pobyc razem , maz wieczorami pisze , że tęskni , że chce być ze mną , ze mnie kocha ...wiem , ze ranimy partnerów , zdradzamy ...Nie wiem jak postąpić , co zrobić ....Doradzcie

Gość gość
to znaczy tylko jedno , że nie jest ci dobrze w łóżku z partnerem .

Gość gość
Zapytaj go czy jest gotowy opuscic kobiete. A moze Was tak ciagnie do siebie, bo wiecie, ze to zakazane i jak byscie wrocili do siebie to znow byloby jak dawniej? - to tez mu powiedz.

Gość myszka1976a
To tylko dobry seks ! :D

Gość daaaisy
o kurcze, historia jak z telenoweli - JESTEM Z TYM ALE KOCHAM TAMTEGO. Radziłabym porozmawiać szczerze w cztery oczy czy chcecie do siebie wrócić czy zapomnieć o sobie na zawsze skoro oboje jesteście w innych związkach bo taka sytuacja tak jest teraz miedzy wami chyba nie jest na dłuższą mete. I pomyślcie tez o córce.

Wiem , wiem , dobro córki jest najważniejsze ... Wiadomo , że ona zrobilaby wszystko by tata był z nią , byśmy do siebie wrócili , a ja dopiero teraz wywnioskowalam naj bardzo go kocham

Gość gość
Wspoklczuje ja bym byłego nawet nie dotknęła

Gość gość
Ciężka sprawa

Porozmawiajcie oboje otwarcie. Czy kreci was ten zakazany seks, czy tez jestw was obojgu

Porozmawiajcie oboje otwarcie. Czy kreci was ten zakazany seks, tylko seks, czy jednak zdaliscie sobie sprawe, ze gleboko schowane uczucie nadal trwa? Jesli tak, to powinniscie wrocic do siebie. Prawdziwa, głèboka milosc jest darem, zródlem, bez niej zmarniejeci oboje.;l