Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okokooo

czy to fasolka ??:)

Polecane posty

Gość okokooo

Hej dziewczyny może Wy mi pomozecie :) ostatni okres miałam 1 września. Z racji ze staramy się z mężem o dzidziusia to "dzialalismy'' w dni płodne i nie tylko. 24 września tuz po dniach płodnych dostalam skąpego plemienia które trwało 5 dni... I do dzisiaj okresu nie widać a podbrzusze pobolewa jak na miesiaczke juz od paru dni.. Niby spóźnia się dopiero 6 dni ale tak bardzo chciałabym dzidziusia ze ciągle o tym myślę. Robilam testy...negatywne :( byłam u lekarza, na USG nic nie widać. Myslicie ze to może być fasolka ??

Gość gość
tak, kompletuj wyprawke

Gość gość
września?

Gość okoooo
Sierpnia, przepraszam :)

Gość gość
fasolka, masakra...a może skoro to plamienie trwało 5 dni, to to po prostu był skąpy, wcześniejszy okres...

Gość gość
lepiej nie zgaduj czy to fasolka czy nie tylko idź do ginekologa i wykonaj badanie. Na pewno będziesz się tresować. Ja mieszkam w Białymstoku i chodzę do pani doktor do gabinetu http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ Pani doktor była moim lekarzem podczas ciąży. Mam do niej 100% procentowe zaufanie. Lepiej idź do lekarza i się zgadaj, będziesz miała pewność.

Gość gość
nie to groszek konserwowy

Gość gość
ty spamerko od gabinetu w Białymstoku- goń się!!! taką jesteś beznadziejną ginekolożką, że na kafe musisz sobie pseudoreklamę robić?

Gość gość
gość 2014.09.11 nie to groszek konserwowy to nie groszek to kukurydza