Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie ze jestem w ciazy:(

Polecane posty

Gość gość

Witajcie jestem tu mowa i chcialabym prosic o wasza pomoc otoz kochala sie z moim chlopakiem 28 lipa w moje dni plodne w zabezpieczeniu od 31 lipca do 3 sierpnia mialam krwawienia zaczelam sie bac ze jestem w ciazy 4 sierpnia mialam dostac okres nie bylo do wiec 12 sierpnia zrobilam test wyszedl negatywny na chwile sie uspokoilam ale za jakis czas znowu przyszly mi mysli ze moge byc w ciazy wyczekiwalam okresu dostalam 3-dniowy 25 sierpnia ale nadal obawiam sie ze jestem w ciazy zrobilam kolejne dwa testy wyszly negatywne mam stresa jesc mi sie nie chce nie mysle o niczym innym tylko o tym ze moge byc w ciazy czy moge byc w urojonej przezemnie ciazy???? Prosze pomozcie:(

Gość gość
Nie jesteś w ciąży.

Gość gość
Jeżeli okres miałaś mieć 4 sierpnia, to 28 lipca na pewno nie miałaś dni płodnych. Uprawiasz seks, a nie masz podstawowej wiedzy na temat cyklu miesięcznego. Doucz się trochę dziewczynko. Ile Ty masz lat? 13? Nie jesteś w ciąży.

Gość gość
Czy w 6 tygodniu ciazy widac brzuch?

Gość gość
Nie widać

Gość gość
akacje się skończyły i kolejna nastolatka panikuje... skoro te wszystkie testy wyszły negatywnie i uprawiałaś seks z zabezpieczeniem, to w ciązy nie jesteś. W te krwawienia, okresy itp już nie wnikam, bo to mało zrozumiale napisałaś. Na przyszłość na razie najlepiej odpuść sobie takie "zabawy", bo widac nie dorosłaś. To wszystko pewnie przez nerwy, uspokój sie, organizm wróci do normy.

Gość gość
Z tym krwawieniem bylo tak ze 31 lipca dostalam krwawienia ktore trwalo do 3 sierpnia nie bylo zbyt obfite wzielam to za okres ktory mialam dostac 4 sierpnia. 12 sierpnia zrobilam test z porannego moczu wyszedl negatywny nastepny okres dostalam 25 sierpnia trwal do 27 ostatni dzien bylo to plamienie

Gość gość
A czy twardy brzuch oznacza ciaze?

Gość gość
kretynko ile razy jeszcze o to zapytasz? nie jesteś w ciąży i nie uprawiaj seksu, bo jesteś na to za smarkata

Kochana nie jestesmy lekarzami , jesli ci to ulatwi opowiem ci swoja historie ktora miala miejsce niedawno . Kochalam sie i partner skonczyl we mnie to bylo w dni nie plodne jakos z tydz przed okresem , tez caly ten czas chodzilam w nerwach mialam uroienia moj organizm tak reagowal na stres ze myslalam ze jestem naprawde w ciazy , niepotrzebnie bo zgodnie z terminem mialam okres :) choc 1 dzien byl bardzo skapy ale pozniej az sie lalo :) pozdrawiam.

Gość gość
na ten sam temat prawdopodobnie już odpowiadałem, ale powtórzę...panie doktorze, co jest dobrego na antykoncepcję? szklanka zimnej wody. panie doktorze, przed czy po ? z a m i a s t !

Gość gość
Basia1993 dziekuje chyba Ty jedyna mnie rozumiesz :*