Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologia narobi 5 dzieci i wszyscy maja ich utrzymywac bo oni sobie nie radza

Polecane posty

Gość gość

A ja miedzy innymi na to place ze swoich podatkow. Ciezko pracuje, studiowalem 6 lat na wymagajacym kierunku, nawet dziewczyny nie mialem czasu miec. Nie mam dzieci i pewnie przez najblizsze lata nie bede ich miec. I mam bulic komus bo beztrosko naplodzil cale przedszkole. No wezcie sie ludzie ogarnijcie.

Gość gość
Podatki płacone są przez wszystkich i głównie żyją z nich pasożyty na Wiejskiej. Do rodzin wielodzietnych trafiają ochlapy wiec się tak nie podniecaj.

Gość gość
Ochlapy. Wogole nic nie powinno trafiac. Co to znaczy "rodzina wielodzietna"? Bocian im te dzieci orzyniosl? Decydujac sie nawet na jedno dziecko ludzie zastanawiaja sie czy beda je w stanie utrzymac i zapewnic mu przyszlosc. A ci narobia przedszkole i wyciagaja rece zeby wszyscy naokolo ich wspomagali. Nie rozumiem tego.

Gość gość
A co nie masz pojęcia że żyjesz w kraju gdzie jest niż demograficzny i za urodzenie dziecka jest kasa? Owszem twoja kasa i moja i innych, ale to wina przepychanek w rządzie a nie patologii w sensie czynnika ludzkiego. W zdrowym kraju gdzie kazdy ma zapewnioną pracę i byt nikt nie musi rodzić dzieci za kasę i siedzieć potem na socjalu zeby sie państwo cieszyło że mu obywateli przybywa. Najpierw zlikwidujmy patologię w ustawach i przepisach, a potem możemy porozmawiać o ludziach.

Gość gość
'wogole' bys nie napisal po wymagajacych studiach tylko 'w ogole'. W ogole podejrzewam, ze nie masz zadnych studiow tylko jestes zwyczajnym kafeterianianym lemingiem

Gość gość
Nie czepiaj sie gowien. Wiadomo jakie jest meritum.mpoza tym medycyna to nie polonistyka. Moze ciebie zapytam- jak leczymy przetrwale wypadanie zastawki mitralnej? Odpowiesz mi? No wlasnie . Ja tez nie musze byc polonista.

Gość gość
Po 6 latach studiów to Ty jesteś takim samym lekarzem jak Zosia z warzywniaka. I lekarz powinien umiec posługiwać się językiem polskim, tak samo jak każdy inny magister. Ty jesteś glupim wiesniakiem. A moje podatki szły na szkołę takiego tępaka jak Ty. To jest dopiero skandal

Gość gość
Waśnie takich mamy lekarzy,co nawet pisać nie umieją w języku ojczystym.Polska zeszła już całkiem na psy!Zresztą chyba taki z niej lekarz jak polonistka.Szkoda tylko bogu ducha winnych pacjentów.

Gość gość
Dzieci to przyszłość! Kto uważa inaczej jest krótkowzrocznym DUR/NIEM!!! W przyszlość, naukę jak i wiele dziedzin trzeba inwestować,wtedy nie należy bać się jutra!

Gość gość
co wy z tym lekarzem, 1/8 powiedzmy inteligenta sie tu wymądrza, a wy sie dajecie na jego lep. Ja mam z zastwka mitralną do czynienia. Nawet popularnej prypadłości nie umiał dobrze sformułowac. Poza tym lekarz na kafe chachachacha, bo pęknę ze smiechu!

Gość gość
5 dzieci to jeszcze nie tak dużo. Moja sąsiadka właśnie urodziła 10 dziecko...

Gość gość
Takich patoli powinni zabijac. Albo do zoo, niech tam plodza z malpami.

Gość gość
Tylko, że jak tych rodzin wielodzietnych nie Będzie to nie również nie będzie komu z********ac na twoją emeryturę parobie.

Gość gość
Wal sie kmiocie wyksztalcony pederasto, ty ćfoku nigdy dzieci niebedziesz mial dopuki w meskie d**y bedzesz pchał. Debil!

Gość gość
Autor wątku Lubię męskie otworki.

Gość gość
Czepiasz się rodzin wielodzietnych a nie widzisz innych spraw ? Umażanie podatków bogatym przedsiębiorcom i firmom , wyłudzanie pieniędzy z funduszy. Dostawanie środków na rozwinięcie "firm" Które po roku upadają , stypendia socjalne dla studentów , niemal każdy jakoś korzysta

Gość gość
najgorsze jest to ze patologia sie rozmnaza i rozsiewa geny glupoty no bo nikt mi nie powie ze bachor takiej patologii bedzie inny ludzie madrzy niestety sie slabo rozmnazaja bo sa na tyle odpowiedzialni i madrzy ze wiedza ze ich nie stac a maja tyle godnosci i honoru ze socjalu brac nie beda niedlugo rzeczywiscie nie bedzie na emerytury bo trzeba bedzie patologie i ich bachory utrzymywac nauczone ze po co isc do pracy jak mozna narobic bachorow i opowiadac ze mi ciezko i ze panstwo malo placi za nierobstwo

Gość gość
im wiencej dzieci tym lepiej dla polski bo jezeli nie bedzie zastepowalnosci pokoleń tym dla nas nie będzie emerytury bo kto będzie pracował bo teraz pracuje 4 osoby na jedna emeryta ale po 20 latach to bedzie tylko 2 osoby pracowały na emeryta a juz teraz jest krucho z pieniędzmi wiec doroboty i robić dzieci nawet pawlak mówił ze najlepsza inwestycja na emeryture to produkcja dzieci bo nie wierzy w rzadowe emerytury

Gość gość
za 20 - 25 lat 10 osób dodatkowo mogłoby odprowadzać podatki - gdyby była praca - piszę o tej kobiecie, która urodziła 10 dziecko. Pewnie jednak nie będą mieli szansy - albo będą zyć poniżej minimum socjalnego albo wyjadą.

Gość gość
patologia jestes ty, autorze watku. buractwo wali od ciebie na kilometry. nie daj bog zebys powiekszyl szeregi obecnych zastepow patologii, ktora kryje sie za tytulami "lekarzynow" i"pelegniar". to jest dopiero SYF.

Gość gość
chyba nie sadzisz ze bachory patologii beda pracowac? one beda tak jak mamusia i tatus sie o******lac i robic bachory zeby zyc za socjal

Gość Charlotta28l
autor ma rację a Wy gadacie jakbyście mieli klapki na oczach. Każdy pracuje na swoją emeryturę, a nie jakieś tam dzieci na nie. Oni będą pracować na swoją; inna sprawa- autor ma rację, to egoizm zrobić dzieci bo się tego chce, a nie móc im zapewnić nic. I puknijcie się w głowę, bo to że dla was dzieci są celem życia, a nie szczęście w życiu, nie oznacza że każdy ma tak płytkie myślenie.

Gość ale dzieci z tej
wielodzietnej patologii rzadko ukoncza studia i poradza sobie w zyciu

Gość powinna byc przymusowa
sterylizacja

Gość gość
Gwiazdowski nie ma złudzeń co do kondycji Zakładu Ubezpieczeń Społecznych i ostrzega, że nie ma co liczyć na na jakąkolwiek emeryturę. - Byłem przez 1,5 roku szefem rady nadzorczej ZUS i wiem co tam jest. Proszę państwa, tam nic nie ma! – mówi w kontekście przyszłych świadczeń emerytów. Szef rady nadzorczej wyjaśnia przyczynę zapaści systemu emerytalnego. Jak mówi wysokość świadczenia emerytalnego zależy od wzrostu PKB. Z kolei do PKB potrzebna jest duża populacja. Jednym słowem „by były emerytury, muszą być dzieci. A dzieci w Polsce nie ma. Polskie dzieci rodzą się w Wielkiej Brytanii” - dodał Gwiazdowski. Robert Gwiazdowski od 28 lutego 2006 do września 2007 jako przedstawiciel Ministerstwa Pracy i Polityki Socjalnej był Prezesem Rady Nadzorczej ZUS

Gość gość
ZUS jest niczym innym niż piramidą finansową?! Każdy ma zabierane pieniądze na emerytury tylko potem ich nie dostaje bo się okazuje, że one idą na tych co aktualnie są na emeryturach i tak w kółko.

Gość gość
nawalają na autora bo śmiał skończyć studia ,a im się nie udało i siedzą w domu uziemione z trójką dzieci na utrzymaniu męża. Tez jestem lekarzem i siędzę na kafe ,jaja prawda ? Siedzę tu tylko w celach naukowych ,jestem bowiem psychiatrą i robię doktorat z socjologi

Gość gość
zus to legalne amber gold , żal mi ludzi którzy wierzą że cokolwiek dostana za te 30 lat

Gość gość
zus okrada panstwo ofe okradają inne państwa taka jest prawda bo te banki to nie są polskie albo powiedza ze był krach ktury sami sztucznie wygeneruja kontrolowany i połowa pieniędzy przepadnie http://gloria.tv/?media=610180