Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteście tu kobietki z Rzeszowa i okolic...

Polecane posty

Gość gość

Witam Jestem w delegacji biznesowej w Rzeszowie i tak się złożyło, że pozostałem tutaj na weekend. Może znajdzie się jakaś miła i uśmiechnięta pani, zainteresowana choćby wspólnym spędzeniem czasu, czy to w hotelu czy na mieście. Pomysłów i chęci cała masa. Zapraszam zainteresowane panie do konwersacji mogącej być początkiem niesamowitego weekendu. Zadbany, kulturalny, mobilny i z poczuciem humoru. Marek z Gdańska ;)

Gość gość
Pojechałeś w delegację czy na łajdactwo?

Gość gość
W nudną delegację a nie na rzekome łajdactwo gościu !

Gość gość
A to ciekawe? szukac przygodnych znajomości ha ha ha ale mnie rozbawiłeś.

Gość gość
Jestem dzisiaj wolna,czemu nie .Mieszkam na obrzeżu ale też mobilna. Ile masz lat?

Gość gość
To miło, że mogłem Cię rozbawić gościu ;) Mam 26 wiosen koleżanko ;)

Gość gość
A ja 30 ,nici z tego,przykro:)

Gość gość
Cyfry w peselu nie zawsze świadczą o człowieku no ale cóż i tak bywa koleżanko... Owocnych poszukiwań choć czas tego sobotniego wieczoru płynie nieubłaganie a póki co i Ty nie daleko sama i ja w tej samej sytuacji ;)

Gość gość
Ja nie poszukuje,siedzę grzecznie w domku z persem na kolankach i grzebię w kompie i tak kliknęląm do Ciebie[kwiatek}.Weekend śmignie i w poniedziałek do zajęć.Własciwie to Wrzesien mam na pól wolny ,prawdziwa praca od 1.IX się zacznie. Miłego wieczoru życzę:)

Gość gość
Kliknęłaś ot tak, nie wierzę ;)

Gość gość
Uwierz,lubię Kafeterię,czasem są fajne tematy i dość często dotyczą babskich spraw.Bardzo często tu zaglądam a własciwie interesuje mnie dział Zdrowie i Uroda, to moj zawód,może dlatego tak szperam.

Gość gość
O, jakie ciekawe zainteresowania, no i już mamy powód do rozmowy nie patrząc na liczby ;) A że tak ujmę przeskromnie rozmową można umilić sobie wieczór ;)

Gość gość
Zgadza się:) bardzo ciekawe ale trudne,bo najważniejsze to zdrówko i piękny wygląd:) i żeby tak lata stały w miejscu .

Gość gość
Rzeszów jest przepiękny oj przepiękny, jak wiele polskich miast... Podziwianych najlepiej w towarzystwie, przy kawie i w pełnym śmiechu ;)

Gość gość
Koleżanko z persem... Czyżbyś starała się zatrzymywać oddziaływanie czasu na swe piękno w odniesieniu do biegnącego z każdym kolejnym dniem peselu ?!?! ;)

Gość gość
Słodkowinna... Domniewam po adresie, że jesteś moją rówieśniczką ;) Marek z Gdańska ;)

Gość gość
gość dziś Owszem ale nie sobie :) nie jest ze mną zle.Są i tacy którzy przychodzą do mnie by zatrzymać wizualnie czas, no niestety w peselu się nie da, ale wiele można uczynić by poprawić psychikę .

Gość gość
No owszem, napisałem o fizyczności bo to jedno a pogoda ducha to drugie... W obu przypadkach można oszukiwać pesel ;) Marek z Gdańska ;)