Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie pijam kawy

stosowny ubiór??

Polecane posty

jak powinna się ubierać dwudziestoparoletnia matka żeby nie wyglądać tandetnie ani tanio?? chodzi mi głównie o strój dzienny żeby zaprowadzić i przyprowadzić dziecko z przedszkola??

Gość gość
Jak sekretarka, tj styl biurowy. O ile jest szczupła

Gość gość
leggi i jakiś top póki jest ciepło ewentualnie na to kurteczka

Gość gość
raczej spodnie i sweterek do tego balerinki

Gość gość
Pisze tylko jaki styl mi się podoba u kobiet dojrzałych. Mama musi być ładna i ładnie wyglądać - tak myśli dziecko. Dla dziecka mama to pół świata. Jak widzi że jest ładnie ubrana to dziecko czuje sie szczęśliwsze i dumne wśród kolegów. A jeszcze jak mama odbiera dziecko z przedszkola czy szkoły to musi się postarać. Dla dziecka to bardzo ważne.

wiem :( jak przyszłam w dresie była zła i całą drogę mówiła że brzydko się ubrałam,jak przyszłam w sukience to była zadowolona mówiła że zawsze mam tak po nią przychodzić_ale ja czułam się źle, natomiast legginsy i jeansowa koszula była chyba satysfakcjonująca dla nas obu.

Gość gość
normalnie szkoła to nie jakiś wybieg mody, czyste wyprasowane ubranie typu bluzka i spodnie

Gość gość
Spytaj dziecka w jakim ubraniu jest Ci najładniej.

Będę boleśnie szczera- masz straszny ten problem ;). Nigdy bym nie wpadła na to żeby zastanawiać się nad taki rzeczami. :) Kiedyś, gdy syn chodził do przedszkola, a ja pracowałam zaprowadzałam go przed pracą, odbierałam po więc strój miałam zawsze biurowy. Teraz nie pracuję, on chodzi do szkoły, nieraz po niego przychodzę- w tym w czym mi akurat na rękę i wygodnie. Bez przesady, to nie rewia mody. Jak idziesz do sklepu to też zastanawiasz się w co się ubrać ?! a tak na marginesie, ukochany zestawik: rurki, top, marynarka, balerinki- ładnie i wygodnie, choć w dresie też bym poszła :P

Gość gość
Nie rozumiem, dziecko Ci dyktuje co TY masz ubrać? Rozumiem schludność i czystość i takie zasady wpajać od małego bez względu czy zakładasz dres czy sukienki. Można wyglądać tanio i tandetnie w najdroższych ciuchach świata. Możesz kupić spodnie za parę stówek z dziurami na nogawkach i tyłku i co? Uważasz że ładnie wygląda? Gdyby nie widoczne logo firmy na kieszeni, można by pomyśleć że takie portki są po kimś porządnie schodzone.

zarzucono mi że jestem tandeciarą stąd ten topik. ostatnio co bym nie ubrała to czuje się źle, zmienił mi się styl ubrań mam wiele stylizowanych "na tanią dziwkę" nie chcę ich nakładać, wiem że śmieszne ale poważnie mam dylemat :(

oj ona mi nie dyktuje tylko sugeruje... jest typem księżniczki sama chce nosić sukienki i lubi także jak jej mama nakłada sukienki ale ostatnio w sukienkach czuje się goło :( spodnie zaś mnie uwierają,cisną,gniotą więc pozostają leginsy a co do nich??

Bo świetne są fajne tenisówki, np. klasycznie białe. Do spodni oraz sportowej marynarki, włosy związane w ładny, wysoki kucyk. Pod marynarkę zwykły t-shirt. Tylko problem jest jeden- wybór ubrań. Można wybrać ubrania i można wybrać "ubrania"- ja stawiam na klasykę i umiar, nienawidzę tandety i przerysowania

Gość gość
chyba macie za duzo ciuchow jak sie zastanawiacie w co sie ubrac czym wiecej macie ich tym bardziej nie macie sie w co ubrac jeden na codzien jeden od swieta i juz z głowy macie