Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na obiad??????

Polecane posty

Gość gość

2 tygodnie nie bede miala samochodu. Do miasta daleko, a w osiedlowych sklepach mieso jest... srednie. Jutro wiec jade na zakupy miesne. Macie jakies pomysly na szybkie obiady dla kobiety w ciazy i 2 letniego dziecka/ :) Pojadloy sie moze cos... nowego a nie co raz to samo.

Gość gość
Ale masz problem, kup piersi z kurczaka, pare udek, schab, karkówkę, wołowinę i coś do zmielenia, Pomrozisz i bedziesz miała zapas

Gość gość
ja niedługo też zostaję sama samochód będzie w naprawie, mąż zaś musi jechać do teściowej na tydzień. Kupiłam piersi z kurczaka (robię kotlety lub z ryżem, warzywami i sosem słodko ostrym), karkówkę (to wiadomo jak się robi, ale ostatnio dopiero sie dowiedziałam, że najlepiej ją rozbijać nożem a nie tłuczkiem:D ), wołowinę (robie steki), mięso mielone wieprzowo wołowe do spagetti, mięso wieprzowe kebab gyros (to robię z tzatziki i frytkami, bardzo szybkie danie). Oprócz mięsa kupiłam też rybę łososia i pstrąga. Wszystko ładnie podzielilam i pomroziłam, chyba tego nie zjemy przez dwa miesiące:D