Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do dziewczyn ktore używają podpasek nie tamponów

Polecane posty

Gość gość
nie przecieka na noc używam tych długich podpasek przeznaczonych na noc albo maxi

Gość gość
Ja przerzuciłam się na tampony bo przy podpaskach to ciągle rano miałam zakrwawione prześcieradło i piżamę. Tamponów używam już jakies 15 lat i żadnej wpadki nie było :)

Gość gość
Nie lubię tamponów i używam ich sporadycznie, nigdy na noc, uważam, że niezdrowo mieć w pochwie przez tyle godzin nasiąknięty krwią tampon. W ciągu życia zdarzyło mi się może 3 czy 4 razy, że podpaska w nocy przeciekła (zwykle wtedy gdy sądziłam, że zwykła wystarczy, a krwawienie było jednak tak mocne, że powinnam była mieć tę większą, nocną). Biorąc pod uwagę, że miesiączkuję już 20 lat (z przerwą na ciążę i karmienie) to chyba niewiele :-) W ciągu dnia też mi się zdarzyło może ze trzy razy, również wtedy, gdy nie doceniłam wielkości krwawienia (po urodzeniu i wykarmieniu dziecka przez jakiś czas miałam bardzo obfite miesiączki, do jakich nie byłam przyzwyczajona). Przy bardzo obfitych miesiączkach może dobrze na noc coś podkładac do spania? Taki podkład poporodowy na łóżko albo ręcznik zwyczajny?...