Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schiza po związku

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat. W kwietniu poznałem dziewczyne, zwiazek trwał trzy misiące ale nic z tego nie wyszło. była strasznie toksyczna! niestety przez to co mi mówił o swojej przeszłości ja zacząłem mieć manie. Ona była starsza i miała już 2 przede mną, a ja jeszcze nie. Opowiadała mi jak rok temu jeździła do byłego przez 3 miesiace jak byli ze soba i jak się z nim pieprzyła-tak sama to określiła. I że było zajebiście. Tak sobie tera zmyślę. ja jak zapieprzałem na pierwszym roku studiów to ona jebała się z jakimś typem dalej go kocha a na mnie wyżywała sie opowadiając nawet jak on lubił ją brać!

Gość gość
Nie przejmuje się nią juz, niektórzy ludzie tacy po prostu są

Gość gość
to co Ty z prostytutką chodziłeś ?

Gość gość
ze studentką medycyny... na początku była taka święta, wydawała sie nawet dziewicą, do 5 randki nic i nagle wyskoczyła jak filip z konopii... potem było tylko gorzej ale ja byłem zaślepiony uczuciem do niej,w końcu pierwsza kobieta która okazała mi jakiekolwiek uczucie

Gość gość
dała d*py na uczelni komu trzeba, i tak jej sie udało dostać na medycyne :) Zapomnij o niej, jest wiele wiele wartościowych dziewczyn :) tylko uwierz w siebie, i bądź pewny siebie ;)

Gość gość
szkoda że tobie nie wyszło ,albo i szczęście dla ciebie ze sobie życia nie zmarnowałeś