Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela17

Pieszczenie po alkoholu

Polecane posty

Gość izabela17

Wczoraj na imprezie u znajomego trochę więcej wypiłam i zaczęłam lizać się z nowo poznanym chłopakiem. To nie byłoby to dla mnie nic nowego, gdyby nie to, że po jakimś czasie przenieśliśmy się do ustronnego pokoju na sofę i zaczęliśmy pieścić. W rezultacie siedziałam na nim okrakiem w samych stringach i krótkiej spódniczce podwiniętej na brzuch. Na początku dotykałam go przez spodnie, ale rozpiął je i mogłam wsunąć rękę pod jego bieliznę, a on sam wkładał palce w moją cipkę i powoli ją posuwał. Jeżeli dobrze pamiętam, jęczałam cicho, co sprawiało mu przyjemność. Niestety na tym się skończyło, bo znajomi zaczęli się dobijać do pokoju, a po niego przyjechała taksówka. Dzisiaj napisał, że nie może doczekać się spotkania NA NASTĘPNEJ IMPREZIE, która będzie pewnie za jakieś 3 tygodnie. Czy dobrze zrozumiałam, że nie ma ochoty na normalne spotkanie i liczy tylko na seks? Nie wierzę, że wyniknie z tego jakiś związek, pytam tylko, czy dobrze zrozumiałam jego intencje.

Gość gość
bardzo dobrze zrozumialas! kurcze czemu tak sie teraz dziewczyny nie szanuja, a potem jecza , ze faceci chca je tylko do seksu, nie dziwne skoro same wlaza ledwo sie znaja w rozporek facetowi. masakra...

Gość gość
a potem jecza , ze faceci chca je tylko do seksu x narzekają tylko te które pierwsze zostały porzucone, jak one zostawiają faceta, to wtedy wszystko jest ok, one są w porządku :) zawsze winny jest facet, zapamiętaj to sobie, facetowi nic nie wolno, kobieta może wszystko :)

Gość gość
To tak bedzie jak ze mna na drugim spotkaniu juz mnie posowal a to dlatego ze chcialam sie przekonac czy warto czas tracic, zerznal mnie wtedy bardzo mocno bo bral mnie 4-y razy, jak ja sie juz zaangarzowalam i myslalam ze ze to duzej bede przez niego bzykana to sie zakonczylo bo wyjechal slozbowo na drugi koniec Polski obiecal ze bedzie przyjezdzal, ale to tylko obiecal !!!!

Gość gość
Tez chetnie jakas posune

Gość gość
ja to nie rozumiem dlaczego chce seksu dopiero na nastepnej imprezie za 3 tyg, jak Ci było dobrze to weź mu napisz że chcesz go mieć jutro wieczorem :D

Gość gość
e tam od razu nie szanują. tak napisał, oczywiście z myślą o seksie. ale to nie znaczy, że jego intencje są jakieś nie teges. sam też przecież nie wie, czy może oczekiwać czegokolwiek więcej, pokazałaś mu się jednak jako dość wyzwolona osoba. spokojnie, spotkacie się na następnej imprezie. może znów będą pieszczoty a może nie. może tylko pogadacie i umówicie na następną randkę? a nawet jeśli będzie sam seks - czasem od seksu się wielka miłość zaczyna.

Gość gośćgość
dokładnie, może po prostu tak napisał bo myśli że Ty nie chcesz stałego związku. napisz pogadaj spotkaj się a poznasz prawdę