Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

co byscie powiedzialy jak wasz chlopak powiedzialby ze jest ogromnym fetyszysta stopek dziewczyn i chvialby je wam powachac w skarpetkach ponczkoszkach rajstopkach bose bo wtedy ma silny orgazm tylko po cakym dniu jak sciagniecie buty wracajac do domu i jak prosilby zebyscie wymasowaly mu nimi penisa w skarpetkach bose lub wlozylby wasza przepocona skarpetke na penisa i wachajac wasze stopki walilby sobie konia przy tym odczuwajac ogromny orgazm i potrzebe kochania sie potem z Toba tak jak Ty lubisz zeby dogodzic Tobie jak najmocniej PROSZE DZIEWCZYNY PISZCIE JAK NAJWIECEJ CO O TYM SADZICIE I CZY SPOTKALYSCIE SIE Z TAKIM TEMATEM JUZ WCZESNIEJ

Gość gość
i juz nie jestescie razem jak dlugo sie spotykalas i powiedzial tobie o tym w ktorym momencie

Gość gość
tylko na czacie z takim pisałam. no fetysz stóp nei jest najgorszy, szczególnie jak Wasze współżycie nie opiera się wyłącznie na nim Ty pewnie też masz jakieś fantazje, więc spełniajcie i jego i Twoje. jeśli oboje będziecie zadowoleni to co z tego jak to osiagacie?

gość Nigdy nie byliśmy razem. Ot, takie luźne spotkania. Powiedział mi o tym na pierwszym spotkaniu. Spodobały mu się moje buty, a jeszcze bardziej lakier na paznokciach.

Gość gość
ale no ja lizanie stóp lubię tylko w kąpieli, inaczej zwyczajnie mi zimno i tak nieprzyjemnei mokro między paluszkami :D