Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrzuciłam koleżankę za drzwi z domu bo napisała do wszystkich ludzi

Polecane posty

Gość gość

których mialam wpisanych w telefonie wiadomość "chce ssac twego k****a". Mam w telefonie zarówno nauczycieli, rodzinę jak i znajomych. Dosłownie brak słów:(

ooo kurde bele :D ale jaja :D pewnie wyła ze śmiechu :D rozumiem Twoje oburzenie, teraz nic już nie poradzisz, conajwyżej weź jej telefon i wyślij z niego podobny anons albo zmuś ją do przeprosin oficjalnych

Ja bym ją jeszcze piërdolnęła z glana i zamknęła w piwnicy na całą dobę tudzież dwie.

Gość gość
Napisałam dokładnie coś takiego "Przepraszam bardzo za poprzednią wiadomość. Niestety telefon trafił w niepowołane ręce." nie będę pisać już jej imienia i nazwiska, nie chcę robić scen, za to z nią nie chcę mieć do czynienia:( Będzie mi mimo wsyzstko wstyd, co za glupia dziewucha

Gość gość
Jestem wściekła, co to w ogóle za pomysł:( Nie sądzilam, że we własnym domu nie mogę położyć smartphona (nie miałam hasła) na stole i pójść zrobić nam herbaty!!! Strasznie mi głupio. W telefonie mam wszystkich - rodziców, dziadków, rodzeństwo, przyjaciół ale co najgorsze nauczycieli, korepetytorów, nawet lekarza i weterynarza. Wiem, że to nie ja zrobiłam ale jednak znajomi jakich posiadam świadczą o mnie. Zwyczajnie jestem wściekła:(

Gość gość
to wiesz z kim kontaktu nie nalezy utrzymywać :) ciesz się że np. do twoich bliskich gorszych bzdur nie powypisywała. bo mogła Cię skłócić z różnymi ludźmi

Gość gość
Dzikuję Wam, ja już idę spac. DObranoc:(

Gość gość
i dobrze zrobiłas