Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy mężczyźni nie depilują okolic intymnych

Polecane posty

Gość gość

Wywnioskowałam tak na podstawie oględzin wielu męskich toalet, które w przeciwieństwie do damskich, przysypane są zawsze grubą warstwą włosów łonowych. Łoniaki są obecne nie tylko w pobliżu samych klozetów i bidetów, lecz widnieją także na umywalkach oraz pływają w zamykanych na klucz dozownikach z mydłem

Gość gość
Wstyd panowie!

Zależy od partnerki. Nie jestem emocjonalnie związany ze swoimi łoniakami, choć bez nich czuję się jak marzenie pedofilki. Ale jak kobieta, z którą się wiążę, ma taką potrzebę, nie widzę problemów.

Gość podczaszy
to jest bardzo poważne oskarżenie i chyba nie zasnę z tego powodu a nad ranem pójdę na tory i rzucę się pod jadący skład TLK, jak uważacie, czy będę fajnie się prezentował wydepilowany przez kolomotywę TLK ?

Kwestia dogadania się.Dla Niej jeśli tylko by mnie chciała zrobiłbym wiele...:)

Gość autorka asia wypych
obecnie pracuję w Brukseli, warstwa włosów lonowych w toaletach tamtejszych jest znacznie mniejsza ale odkryłam łoniaki Polskich mężczyzn w salatce greckiej, widnieją również na stolach restauracyjnych oraz pływają w zamykanych na klucz pojemnikach z serem lisburskim:-O

Gość gość
Dlaczego od lat nic się nie zmienia pod tym względem? Gdzie nie spojrzeć, tam męskie łoniaki. A już tyle czasu jesteśmy w Unii Europejskiej :(

Gość gość
autorko wstąp do PO jak jeszcze nie jestes i przedyskutujcie tą kwestie łoniaków oni lubią takie tematy zastepcze aby tylko nie zajmowac sie wyzyskiem i biedą w kraju