Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Członek długość 14 cm obwód 11 cm da się tym dogodzić kobiecie

Polecane posty

Gość gość

Czy mając członka długości 14 cm w obwodzie 11 cm da się tym dogodzić kobiecie. Parametry mizerne smutas.gif ale chęć współżycia jest ogromna. Czy to starczy drogie Panie.

Gość gość
gdzie ty z takim korniszonem 14 cm :O :O kobieta musi dobrze czuc penisa ,a nie takim korniakiem chcesz zawojowac :( Najlepsze penisy to takie od 18 cm nie mniej i do 21 cm max

Gość gość
18-21 cm to prawie podchodzi pod końskiego walikonia :-)

Gość gość
Nieprawda.. Bo 18 cm to sredni,21 cm ,duzy..a 22 to wilki...i sa wieksze ogromne..

Gość gość
21 cm to prawie jak armata, przy kilku posunięciach mozna przedziurawić na wylot kobietę. to przecież bedzie miało z 15 cm w obwodzie.

Gość gość
Nie każda kobieta ma luksusowy garaż na cieżarówkę :-)

Gość gość
Drogie najseksowniejsze szczupłe Panie :-) czy wy o wzroście 150 cm również uważacie że 18-21 centymetrowy penis wam tylko dogodzi :-) Przecież nie wszystkie z was macie szeroką pochwę to w jakim celu wam jest potrzebny 22 centymetrowy szpic :-) 22 centymetrowym penisem można zabić dziewicę :-(

Gość gość
nam sie chodzi o 22 cm ,ale tylko o 18 cm !!

Gość gość
18 centymerowy to również armata :-) 15 cm członek w obwodzie w pochwie musi strasznie rozpierać szczególnie wsród niskich i szczupłych kobiet

Gość gość
A Wy :-) nie chcecie 14 centymetrowego penisa który oferuje oprócz stosunku i penetracji grę wstęoną na najwyższym światowym poziomie :-) :-)

Gość iga21iga
a co ten światowy poziom potrafi zaoferować

Gość gość
Drogi autorze, satysfakcjonujący seks zależy od meżczyzny a nie długości jego penisa, o ile ma się rozumieć partnerka głową umie myśleć a nie tylko pipką. A tak na marginesie z twoim rozmiarem cudowny anal może być ;)

Gość gość
Ale anal mnie obrzydza :-( nie wiem co kobiety czują w analu że tak tego pragną. Wolałbym zdecydowanie tradycyjny stosunek. Co takiego ciekawego jest w analu - do przedmówczyni ? Ja wiem że zależy tylko i wyłacznie od meżczyzny ale 14 cm to podobno za mało aby dogodzić seksualnie kobiecie . Na jeżdzca, na pagony 14 cm to za mało

Gość gość
Kobiety w analu czują to samo co męzczyźni, i nas i u was jest bardzo mocno unerwiony fragment który odpowiednio dopieszczony daje orgazm. Nikogo do niczego nie namawiam tylko mówię jak jest. U kobiety jest sławny "punkt G" odpowiedzialny za szczytowanie z pominięciem łechtaczki, o orgazm łechtaczkowy jest znacznie łatwiej, ale dopiero przez punkt G są odjazdy. U mężczyzn punktem G jest prostata którą pieszcząc analnie paluszkiem, można doprowadzić faceta do orgazmu w ogóle nie dotykając jego penisa. A już pieszcząc jedno i drugie, to już lepiej nie będę pisać co się dzieje. Ci co przeżyli to wiedzą ;)

Gość gość
nie wiem czy taki jest ok, u mnie byl problem raczej z wsadzeniem :D ale no skoro natura dała i nie ma żadnych problemów to chyba norma :) wazne jest bys był czuły na to co chce partnerka, dostosowywał się do jej próśb a nie że Ty wiesz lepiej. obwód większy problem może sprawić, ale sa rożne nakładki, pozycje, możesz być mistrzem języka itd

Gość gość
A możesz kobiecy ekspercie wytłumaczyć gdzie miałby się znajdować słynny punkt G u meżczyzny Jak kobieta miała by go niby znależć możesz naprowadzić ? :-)

Gość gość
Nie.

Gość gość
to skąd wiesz ze coś takiego u meżczyzn jest :-)

Gość gość
Jestem "ekspertem kobiecym" ponieważ jestem masażystką i ciało ludzkie od chorób po przyjemność nie ma dla mnie tajemnic :) Za swoje kwalifikacje sporo zapłaciłam więc sorry za darmo nikogo nie będę uczyć co i jak.

Gość gość
"Kobiety w analu czują to samo co męzczyźni, i nas i u was jest bardzo mocno unerwiony fragment który odpowiednio dopieszczony daje orgazm." taaaa. więc masazystki dają analne orgazmy, dobrze wiedzieć ;)

Gość gość
Mam 24,5 i bardzo zle to znoszę a nawet mam problemy sercem .