Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto zawracać sobie głowe kobietami po 30 tce

Polecane posty

Gość gość

Czy w wieku 40 lat warto sobie zawracać głowę i szukać partnerki życiowej po 30 stce ? Jestem wolny i czasmi myślę że moze by wartało załozyć rodzinę. Boję się odrzucenia, wszystkie kobiety traktują faceta wolnego w tym wieku jako towar 3 kategorii Wolą facetów po 3 związkach z gromadką dzieci niż normalnego singla który z jakiś powodów nie założył rodziny

Gość gość
nie warto,nalezy je traktowac jak gowno i omijac z daleka

Gość gość
Kobietami to warto zawracać sobie głowę w każdym wieku. Zrób wreszcie pierwszy krok i zacznij je podrywać. I nie szukaj żadnych wymówek i tłumaczeń, które cię od tego odwodzą. http://www.sexuarium.pl/

Gość gość
Jestem od ciebie parę lat młodszy i mam podobny problem, niestety :(, [plus do tego wiele mankamentów].

Gość Hto to
Tak warto.Niektóre czekają i szukają.

Gość DiTi
Warto,dokladnie jak gosc wyzej napisal(a). Boisz sie odrzucenia? Coz...kto nie ryzykuje,ten nie pije szampana ;) Powodzenia!

Gość CleverMan
do autora; ale z ciebie jajcarz!!! niezla prowokacja w wiadomym celu :-) "normalny singlem który z jakiś powodów nie założył rodziny ktory boi sie odrzucenia" ha, ha, ha :-) dawno juz sie tak nie smialem :-)

Gość gość
Ja tak konkretnie wziąłem się za kobiety przed 30 teraz mam 31 i mam fajną kobietę rok starszą ode mnie, bez bagaża doświadczeń typu dzieci czy rozwód także uważam że warto ale taką jak ona jest bardzo ciężko spotkać

Gość 45tka
nie warto

Gość Kawaleria34
też jestem kawalerem i mówie że nie warto.. Ale w końcu ktoś musi urodzić tego bobaska i dorzucić się do mieszkania :/

Gość gość34
też jestem kawalerem i mówie że nie warto.. Ale w końcu ktoś musi urodzić tego bobaska i dorzucić się do mieszkania :/

Gość gość
gosc 34 to wez sie za kobiety po 50, sa tak zdesperewane ze bedziesz mial branie jak sanki w lecie

Gość gość
bobaska juz nie urodza wiec koszta z glowy a za mieszkanie same zaplaca - golodupcu pryszczaty

Gość gość
kobiety singielki w tym wieku mają kilka zalet: -mają swoją stabilizację zawodową, często też mieszkanie -wyszalały sie -wyjeździły po świecie -no i wiedzą więcej o sobie i swoich potrzebach, oczekiwania co do życia także warto próbować:) dobra porównywarka lokat i kredytów: www.cykl.leadkredyt.pl