Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedawno pokazywali w NASZ NOWY DOM takiego typa z 3 dzieci

Polecane posty

Gość gość

koleś ma koło 30 lat (a wyglądał na 45) , mieszka na 30 metrach kw !! ma 2 córki około 10-12 letnie i jakby tego było mało "postarali" się z żoną o kolejne dziecko (przy takich warunkach!!) i co dalej? żona umarła przy porodzie. Teraz mieszkają w 4 osoby na 30 metrach, kawalerka przerobiona na 2 pokoje ... program wyremotnował im dom, ale to nie zmienia faktu,że na osobę przypada tam nieco ponad 7 m kwadratowych...to tyle co przeciętny Kowalski ma w łazience... w dodatku męzczyzna ten nie miał prawa jazdy... nie chcę się tu z nikogo naśmiewać, ale czemu ludzie mają taką płytką wyobraźnię? dlaczego skazują dzieci na zycie w takich warunkach?

Gość gość
w dodatku do tego faceta do pomocy przyjeżdża babcia, biedna schorowana kobieta musi pomagać przy dzieciach! u mnie w rodzinie to młodzi pomagają starszym, a nie wykorzystują ich :O

Gość gość
Ja zauważyłam, że w jednym odcinku z Romanowskimi, co mieli 8 dzieci i mieszkali w Natalii pod Garwolinem (w takim starym domu z babcią). Nie pokazali w ogole sypialni rodziców, a pokój najstarszych córek, zrobili na jakimś stryszku, łóżka to były materace takie grube, a przecież tam chyba w ogóle nie było ogrzewania. Sprawdziłam ten odcinek w necie i tylko u twej rodziny nie ma zdjęć po, a wszędzie są przed i po. Dziwne, ale w sumie nie dziwne bo to było prawie 11 osób na mały domek. Poza tym u babci w pokoju stał kredensii i szafa w przedwojenne, naprawdę ładne i niezniszczone, prawie takie antyczki dodające uroku, a zmienili na te tandetne, oklejana tapetą meble. To takie porządne, meble z duszą tez wyrzucili? Wkurza mnie ten program.

Gość gość
ciebie może wkurza, ale niektórym jednak pomaga, a jeżeli chodzi o sypialnię tych rodziców, to spali w salonie

Gość gość
a czemu czepiacie sie goscia nasz rzad namawia do rozmnazania sie ale nie daje nic od siebie na zachodzie dostajesz tyle metrow na osobe ile przysluguje pomoc socjalna itp. a tu tylko patrza jak cie skroic bo to wymogi EU jak nam wciskaja

Gość gość
to sa ludzie wychowani w takich klimatach, że nic nie robią ze swoim życiem , zrobią dzieci i to jest ich sens życia tak mi się wydaje to straszne że ta kobieta umarla przy trzecim porodzie, nie wiem jak to możliwe , jeśli jej życie było zagrazone powinna sie zabezpieczyć, są zastrzyki dzięki którym kobieta jest niepłodna - dla tej która już urodziła dzieci i nie chę następnych są dobre żeby młoda kobieta mająca dwójke dzieci przy trzecim zmarła to paranoja, jak w średniowieczu :O

Gość gość
to,że rząd namawia nie oznacza iż należy mu pomagać, ja mam26 lat i nie mam dzieci, wolę pieniądze wydawać na siebie, nie pracuję w taki sposób by mieć emereryturę, wiec na tym mi nie zależy, a na obcych po co mają moje dzieci robić? a w ogole i pracy mogą nie dostać , a ludzie którzy natrzepią sobie dzieci i wyciągają rece po zasiłki albo rodziny zastepcze (slynna afera, ze dostawali 7 tys a zakatowali 2 dzieci)...to powinno być zabronione , dzieci to nie zrodlo dochodu!!

Gość ggre
Tylko rzetelnie i profesjonalnie prowadzona budowa domów Warszawa to szansa na uniknięcie problemów i niedopatrzeń. Warto wybrać odpowiednią firmę. http://roslandomdesign.pl/