Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miewam wizyjne sny, czy ktoś też tak ma ?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli sen zapamiętam dobrze i się tego spodziewam to nic się nie dzieje lecz gdy zapamiętam sen lecz gdzieś mi on umyka to po zdarzeniu sobie go przypominam. Zapamiętałem dobrze 4 sny Pierwszy to że jeździłem samochodem po alkoholu i dwa razy zatrzymała mnie policja na drugi dzień rzeczywiście zostałem zatrzymany do dmuchania w alkomat ale byłem trzeźwy w drugim na przestrzeni tygodnia dwa razy miałem sen o wypadku kolegi z którym niby jechałem ale we śnie i po jakimś czasie miał ten wypadek następnym było to że szwagier wyraz z rodziną wybrał się na imprezę krasnostawską chmielaki i był zaczepiony przez grupkę cwaniaków i tak też było w ostatnim śniła mi się katastrofa na budowie a za jakiś czas kolega złamał nogę spadając z wysokości. Czy ktoś z was też ma takie sny o przyszłości ?

Ja mam tak ze sni mi się coś potem o tym zapominam i przypomina mi się dopiero w tedy gdy to się zdarzy

Gość gość
ja mam takie sny ale dotyczą normalnych spraw, nie są to sny o ważnych wydarzeniach przełomowych w życiu