Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straż

Poznań Arena Łazarz. Uwaga na bandytę!

Polecane posty

Gość straż

Dziś (niedziela 7 września) około godziny 10 rano młody mężczyzna w wieku około 22-30 lat zaatakował spacerowiczów. Padały GROŹBY POBICIA i ZABICIA, oraz najgorsze z możliwych wyzwisk pod adresem trzech kobiet spacerujących z psami, którym groził nożem. Mężczyzna szedł z psem rasy Yorkshire Terrier (pies czarny podpalany) prawdopodobnie na czarnej, rozciąganej smyczy. Napastnik w ręku trzymał piwo. Mężczyzna jest BARDZO AGRESYWNY, ostrzyżony na krótko, uzbrojony jest w NÓŻ!!! Próbował nożem ugodzić psy bawiące się na placu piłką. Jeśli ktokolwiek wie kim może być bandzior, bardzo prosimy o informację!!!

Gość gość
Podbijam!!! Mogł trzymać w ręce ze smycza przecież... ludzie z psami i ciężkimi zakupami chodzą w obu rękach siatki i jakoś idą.

Gość mieć pistolet i strzelać
może postawił piwo. nieistotne, istotne jest to że takie pasożyty powinny zdychać w mękach, a nie poruszać się swobodnie między ludźmi i dziećmi w miejscu gdzie w niedzielę chodzą przecież w Poznaniu całe rodziny.... HORROR... śmieci trza eliminować.

Gość gość
To jakis oszolom...

Gość gość
W Poznaniu pół roku temu na skrzyżowaniu ulicy Głogowskiej i Hetmańskiej w niedzielę rano (jechałam na sielankę) na przystanku tramwajowym dwóch facetów około trzydziestki próbowało zgwałcić dziewczynę... ona krzyczała i wyrywała się, a jeden z nich zerwał jej bluzkę i krzyczał że załaduje jej zaraz w D... :( przecież tam są kamery, są ludzie, sklep czynny 24h, setki aut przejeżdża... nikt nie reagował i nie dziwi mnie to bo strach ALE GDZIE DO CHOLERY JEST POLICJA w takim miejscu??? każdy wie, że Łazarz to dzielnica gdzie mordercy i gwałciciele żyją jak pączki w maśle. mieszkam niestety tu i naprawdę nie ma dnia żeby nie było włamania, pobicia itp... po czymś takim trudno się otrząsnąć.

Gość poirtowana
syn fubu >> jesteś głupi? cieszy cię to, że czyjaś matka, babcia cy córka mogłą zostać tym nożem ugodzona przez debila który ma e sobą problem???? no takie bydle nie ma prawa bytu!!! lincz publiczny powinien wrócić. śmiecia skopać do nieprzytomności i zostawić w rowie niech kona.

Gość gość
pewnie nasladowca wardegi

Gość straż
Zdarzeniu przyglądały się dzieci i osoby ćwiczące na siłowni. Około półtora metra od placu zabaw psychopata z jorkiem próbował wbić nóż w bawiące się na trawie psy!!! Wydzierał się przy tym tak, że około 50 osób się przyglądało i wszyscy byli w bezruchu!!! Jest naprawdę NIEBEZPIECZNY i to nie są żarty typu sprzeczna czy wymiana zdań!!! Były groźby i działanie mające na celu zabić lub poważnie zranić! Bardzo prosimy o informacje w sprawie!

Gość gość
Barwną? czyli jaką? ... ja sie nie zdziwie jak to synalek policjanta czy innego nadętego buca - ważniaka. a pies york to pewnie paniusi tego drecha, która mu rano nie dała, lub "pięknej" mamusi po tych samych pieniądzach, która wychowała chamidło i zero skończone. RÓWNIEŻ JESTEM ZA UTYLIZACJĄ ŚMIECI. STRZELAĆ I ZOSTAWIĆ GDZIE ZDECHŁO. tacy nie zasługują na nic i powinno się z nimi zrobić porządek. Ale nie ma komu, straż woli bawić się w kontrolę czipów u psów, a policja ... no właśnie - funkcjonuje w ogóle jeszcze ten organ???

Gość gość
C***a zwykła. powinien oberwać. oby kiedyś znalazł się silniejszy, skoro doopek tak się panoszy i potrafi straszyć nożem spacerujące kobiety, dziewczyny... fajans zwykły.

Gość gość
Podobno to Bonus BGC, ale się naćpał i wszędzie widzi Pakola/

Gość gość
widać Poznań to kolejne siedlisko patologii zaraz po Łodzi i Śląsku

tak tylko że prócz marginesu są też normalni mili ludzie, spacerowicze, rodziny które spędzają na Arenie wolny dzień. I teraz ja (samotna matka) nie wyjdę ze strachu z psem i z dziećmi do jedynego parku (areny) jaki mam w pobliżu, bo jakiś naćpany gówniarz wyskakuje z nożem na psy i kobiety??? I on rządzi, jemu mamy się podporządkowac w imię czego?? do czego doszło :( Boże... :( :(

Brata też nie będę miec zawsze obok. on pracuje, nas utrzymuje. a poza tym brat ma niby narażać życie bo lujowi dragi zmąciły we łbie i nie można śmiecia powstrzymać? czemu wszyscy wiedzą a nie zawiadomią policji? ja tu mieszkam przy arenie!!! :(

Gość Airet
do kuby >> dltego wlasnie z lazarza wszyscy NORMALNI s********ja jeśli moga. ale nie każdego stać na przeprowadzkę kasiu. a brat jesli chce sebastianowi ..czy jak mu tam.. zalatwic połamane rączki i nóżki to niech sie z tym nie obnosi na cafe i na dzielnicy. bo kto inny gnoja zabije to policja pierwsza bedzie u was. po drugie wy z OFIAR staniecie sie kryminalistami. w polsce lubia z ofiar robić katów, a z oprawców niewinnych. chory kraj, chory naród.

Gość katarzyna T
No ale kuba i tak zapowiedział, że jak go spotka to ładują c***a w auto i jedzie do lasu.. :( ja nie chce sie denerwować i bać wyjść z domu i dzieci do szkoły posłać! ciężko to zrozumieć??

A podbiję sobie ku przestrodze. Co do gwałtu czy próby (bo jak sie to skonczyło nie wiadomo), to ten sam człowiek - nożownik z Areny. Pięknie rodzice wychowują "pociechy". Pewno rodzinka to taki sam motłoch jak synalek nożownik. Wściekłość bierze i bezradność.

Gość gość
ja bym nie odpuścił aż szmata nie zostałaby wywieziona do lasu i zakopana bo tam jego miejsce A miałbym klamkę to za śmieciem bym szedł i w odpowiedniej chwili w ciemnym zaułku strzelił w tył łba, szkoda że nie mam takiej możliwości. bo na włądzę nie ma co liczyć, a odpadów jakoś pozbywać się trzeba. jednej padliny mniej. nożowników, bokserów, gwałcicieli, chamów i ćpunów się tępi.

Gość gość
a wieści szybko się rozeszły ... połowa osób które chadzają na arenę już wie o tym chooyu zawszonym! byłam godzine temu - słyszałam od dziadka co se wtedy ćwiczył na siłowni i widział zajście. kwestia czasu aż ktoś skoor/wysyna dojedzie.