Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela17

Macanie po alkoholu

Polecane posty

Gość izabela17

Wczoraj na imprezie u znajomego trochę więcej wypiłam i zaczęłam lizać się z nowo poznanym chłopakiem. To nie byłoby to dla mnie nic nowego, gdyby nie to, że po jakimś czasie przenieśliśmy się do ustronnego pokoju na sofę i zaczęliśmy pieścić. W rezultacie siedziałam na nim okrakiem w samych stringach i krótkiej spódniczce podwiniętej na brzuch. Na początku dotykałam go przez spodnie, ale rozpiął je i mogłam wsunąć rękę pod jego bieliznę, a on sam wkładał palce w moją c*pkę i powoli ją posuwał. Jeżeli dobrze pamiętam, jęczałam cicho, co sprawiało mu przyjemność. Niestety na tym się skończyło, bo znajomi zaczęli się dobijać do pokoju, a po niego przyjechała taksówka. Dzisiaj napisał, że nie może doczekać się spotkania NA NASTĘPNEJ IMPREZIE, która będzie pewnie za jakieś 3 tygodnie. Czy dobrze zrozumiałam, że nie ma ochoty na normalne spotkanie i liczy tylko na seks? Nie wierzę, że wyniknie z tego jakiś związek, pytam tylko, czy dobrze zrozumiałam jego intencje.

Gość gość
czemu jestes taka latwa?:O

Gość gość
Mama i tatuś na pewno są z ciebie dumni.

Gość gość
Szmata:O

Gość gość
Dziewczyno nie analizuj tak bardzo tego co ci napisał. Widać, że jest tobą zainteresowany więc napisz do niego i się z nim umów. http://www.sexuarium.pl/

Gość gość
Skąd, wszystko jest ok. Masz 17 lat, "lizałas się" z obcym po pijaku w klubie, dałas mu wsadzić palce do pipy i niemal zrobiłas mu laske. Wszystko jest ok : )

Gość gość
gość 13.34! Mistrz! Tak mnie rozbawił komentarz że humor +100 na cały dzień ! :)))

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość izabela17
Rozumiem, że moje zachowanie nie było konserwatywne, ale chyba można czasem po prostu się zabawić.

Gość gość
konserwatywne? A może konserwowe?

Gość gość
Jaaasne... moja siostra też zresztą Izabela tak sie dobrze zabawiła, ze własnie mamy noworodka w domu, a ona 18 skonczy w przyszłym roku. Przyszłościowo postaram się dokładniej przeanalizować imię dla dziecka

Gość izabela17
Ehh, jeżeli dziewczyna zabawi się z kimś na imprezie, to od razu szmata, a jak facet, to znaczy, że jest fajny i ogólnie szacun. Nie rozumiem mentalności tych ludzi.

Gość gość
masz gg?

Gość izabela17
to ktoś to jeszcze ma w dzisiejszych czasach? :D

Gość gość
jesteś szmata, kiedyś to pojmiesz, jak już będziesz starą szmatą :O

Gość izabela17
Poza tym, pytałam tylko o to, czy dobrze go zrozumiałam, że chodzi tylko o seks i że nie ma ochoty na inne spotkania. Nie potrzebuję oceny mojej osoby.

Gość izabela17
Dlaczego nie możecie po prostu zrozumieć, że nie każda dziewczyna jest bogobojną polką uprawiającą seks raz na miesiąc z mężem pod kołdrą i koniecznie przy zgaszonym świetle? Ja nie mam problemu z przelotnymi znajomościami, tylko tym razem facet mi się naprawdę spodobał i pytam Was o jego prawdopodobne intencje.

Gość gość
A jakie intencje może mieć facet który zna cie jeden wieczór, któremu pijana wyjmowałas pytonga i robił c***alcówkę? Jego intencje są jak Twoje, rypanie.

Gość izabela17
I właśnie o to mi chodziło, dziękuję za odpowiedź.

Gość gość
Ohohoh od bogobojnej Polki, która uprawia seks pod kołderką a dziewczyną ,której strzelają palcówki na imprezach jest jeszcze coś pomiędzy czyli zwyczajne kobiety, które lubią seks ale się nie szmacą z byle kim :)

Gość gość
nie przejmuj się komentarzami, młodość jest od tego, żeby się wyszaleć. na twoim miejscu jednak nie spotykałabym się z chłopakiem spotkanym na imprezie, choćby posty tutaj wskazują na męskie podejście do zabawy w wykonaniu kobiet.

Gość izabela17
Wiem, że rozpoczynanie znajomości w taki sposób nie służy poważniejszej późniejszej relacji, ale nie boję się spotkania z nim. Jest z mojego roku i tak jak ja chodzi do renomowanego liceum. Mamy też kilku wspólnych znajomych, więc mam do niego częściowe zaufanie.

Gość gość
serio, nie przejmuj sie komentarzami. jeżeli facet jest w porządku, prędzej czy później powinien napisać

Gość gość
Jeżeli facet jest w porządku? Patologiczny temat, patologiczne rady

Gość gość
brawo, masz zadatki do zostania dziwką

Gość gość
Ludzie, ona jest młoda, ma teraz czas na zabawę, a wy ją linczujecie...

Gość izabela17
Dlaczego nikt nie rozumie, że nie uważam tego co zrobiłam za coś złego. Pytanie było zupełnie inne, a większość osób skupia się tylko na wyzywaniu mnie od dziwek. To przykre.