Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuskamala09

Błonnik pro opinia i cena

Polecane posty

Gość gość
każda "pozytywna i zachwalająca" opinia w tym temacie to nic innego jak autoreklama. ja apeluję - nie kupujcie tego badziewia.

Gość gość
ładny spam A to wszystko pisze konkurencja w celu zniechecenia do zakupu produktu. Jest czeste zjawisko pojawiajace sie na dzisiejszym rynku. Producenci zlecaja osobom, ktore maja po 15 lat i pisza na forach posty tego typu jaak wyzej usmiech.gif Ja bym sie w ogole nimi nie sugerowala

Gość gość
propo Ulotki i pełen skład jest w opakowaniu dostawczym! Nie rozumiem jak w ogole blonnik moze szkodzic hahahahahha!!! Komentarze wyzej sa bezsensowne. Mi ten blonnik do codziennego stosoania zalecil lekarz, Polecam Błonnik Pro bo jest w miare tani (owszem sa specyfiki za 30zl ale to zwykla zmielona trawa) i skuteczny!!!

Gość gość
skoro lekarze polecają to warto ludzie!!

Gość gość
ja go bralam jako skuteczny sposob i przede wszystkim naturalny sposób na odchudzanie :))

Gość gość
kochana a ile chudłaś?

Gość kicikiciq
nie dosc duzo ale rewelacyjnie sie czulam przy tym wiec polecam. Zrzucilam 12kg przez 3 miesiace :)) i caly czas chudne

Gość gość
haha tez sie usmialam z tych komenatrzy ze niby ten blonnik truje i firma nei istnieje smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Zanim kupilam ten produkt, zaoytalam lekarza co on sadzi na ten temat. Pokazalam ju caly sklad i on powiedzial, ze sklada sie on tylko i wylacznie z naturalnych srodkow wiec pod zadnym pozorem nie szkodzi organizmowi, a nawet polepsza jego proces przez jeden ze skladnikow ktory jest bardzo wazny do oczyszczenia orgaizmu!!!

Gość goscinnieania
jezli chodzi oodchudzanie to faktycznie on dziala. Nie jest to szybka reakcja, ale jego glownym zadaniem jest oczyszczanie organizmu a nie odchudzanie, no ale fajnie ze ten Błonnik pomaga wielu osoba z roznymi schorzeniami

Gość gość
cena jest ok jesli patrzec na produkty typu "błonnik"

Gość gość
Witam, dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą - za oszustwem kryje się Piotr Kaszubski, WhiteTime, przeciwko któremu toczy się już kilka spraw w prokuraturze. Osobiście poszukuję wszystkich osób, które zostały oszukane przez firmę Hamiltons Group Limited aby złożyć pozew zbiorowy. Proszę o kontatk greeny inbox com.

Gość gość
UWAGA!!! UWAGA!!! UWAGA!!! Hamiltons Group Limited - oszuści wprowadzający na rynek NIEREJESTROWANE produkty wprowadzają na rynek kolejny "cudowny" środek na odchudzanie Phosphatix!!!www.phosphatix.pl/ Jakimś "dziwnym" sposobem strona Phospatix oraz kontakt prowadzi do ich innego produktu - BłonnikPro!!!www.blonnikpro.pl/ Ten produk to też OSZUSTWO!!! Ja dałam się nabrać na "Jęczmień Młody", który okazał się "sklonowanym", "ukradzionym" produktem "Młody Jęczmień Zielony" firmy Masterpharm z Łodzi. Nie dajcie się oszukać!!! Wszystkie produkty, które sprzedaje HAMILTONS GROUP LIMITED to wielka ŚCIEMA i OSZUSTWO!!! Za całą sprawą kryje się pseudo celebryta Piotr Kaszubski, przeciwko któremu toczą się już sprawy w warszawskiej prokuraturze na Żoliborzu i Mokotowie. Hamiltons Group Limited naciągają ludzi również na inne produkty: Lipoxine, Liposuction, Mitoxine, Hialuro Ultra, Lipocycle, BłonnikPro, Jęczmień Młody. UNIKAJCIE ICH JAK OGNIA!!! NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!!! TE PREPARATY NIE POMOGĄ WAM!!! W OPAKOWANIACH NIE MA ULOTEK, NIE MA PODANEGO SKŁADU, ŚRODKI TE NIE SĄ NIGDZIE ZAREJESTROWANE, NIKT NIE WIE "CO TO JEST"!!! MOGĄ WAM TYLKO ZASZKODZIĆ!!! STRACICIE PIENIĄDZE!!!

Gość gość
Te wsystkie negatywne komentarze pisze konkrencja w celu obnizenia wizerunku. Ja go kupiłam i jestem bardzo zadowolona, ulatka jest w środku, nic sie nie placi za połącznie. To wszystko to bzdury wyssane z palca, Zauwazcie ze te same negatywne komentarze pojawiaja sie prawie przy wszystkich produktach na tym forum! Ja bym sie niemi nie sugerowała

Gość gość
zgadzam sie z dziewczyna wyzej, te wszystkei spamujace komentarze sa podejranie wpisywane notorycznie. :)) Konkurencja jak nic!! :D ja tez tak kiedyś pisałam zeby promowac produkt, a faktycznie blonnik daje efekty i moj lekarz tez jest zdania ze lepiej wydac pare groszy wiecej niz jeść "Siano" z tych blonnikow po 20zl

Gość gość
Chore na maxa! Wyobrazacie sobie, że prdukt ktory reklamuje sie na takich stronach jak onet, wp oraz gazety fakt itp moze szkodzić???? Po prostu dobry produkt = dobra reklama

Gość gość
Oszust. Bogaci się na okradaniu innych. Wprowadza lewe produkty, nabija ludzi w butelkę. Wykorzystuje i okłamuje pracowników. Poniżej pozostałe produkty pana Kaszubskiego: Lipocare Delipox, ] Vitalash, Belis Noir, A clear Iodine, Renewhair Biotin i kilkanaście!!! innych (Nctf revolution, Hialuro ultra, lipoxine, błonnik beta...). Poza tym, gdy zamówicie produkt, przyślą Wam inny. Następnie będziecie musieli zadzwonić na płatną infolinię (7 zł/ min), gdzie naciągną Was na koszty. Konsultant celowo przedłuża rozmowę a reklamacja nie zostanie uznana dopóki nie uzyska od Was wszystkich danych. 0000000 Oszukanych i walczących z oszustem zapraszam na stronę na FB: facebook.com/AntyPiotrKaszubski

Gość gość
Ja go kupiłąm moim dziadkom. Sa to starsze osoby, ktore biora juz strasznie duzo lekow i jakies witami w proszku nie bedaa brali. Postanowilam znalezc cos co jest naturalne i daje daobre efekty i znalazlam - Błonnik Pro

Gość gość
haha tez sie usmialam z tych komenatrzy ze niby ten blonnik truje i firma nie istnieje smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Zanim kupilam ten produkt, zaoytalam lekarza co on sadzi na ten temat. Pokazalam ju caly sklad i on powiedzial, ze sklada sie on tylko i wylacznie z naturalnych srodkow wiec pod zadnym pozorem nie szkodzi organizmowi, a nawet polepsza jego proces przez jeden ze skladnikow ktory jest bardzo wazny do oczyszczenia orgaizmu!!!

Gość gość
Ja mam 20 lat i od roku pije błonnik pro. Po prostu lepsze jest to od wszelkiego rodzaju witamin musujących, w ktorych jest duzo chemii.

Gość gość
jezli chodzi oodchudzanie to faktycznie on dziala. Nie jest to szybka reakcja, ale jego glownym zadaniem jest oczyszczanie organizmu a nie odchudzanie, no ale fajnie ze ten Błonnik pomaga wielu osoba z roznymi schorzeniami

Gość gość
biore go codziennie rano naczczo i wieczorem po kolacji. nie wiem jak on dokladnie dziala, ale faktycznie czuje sie lepiej kazdego dnia. czasami nawet mam za duzo energii smiech.gif

Gość gość
a są jakieś dzisiaj promocje na ten błonnik, bO chce kupić, ale nie wiem czy trzeba lepiej poczekać na atrakcyjniejsza cene? Co powiecie na ten temat?

Gość gość
hej, wiesz co ja kupiłam dwa opakowania za 160 zł, ale widze ze teraz jest atrakcyjniejsz cena. Warto wejść na strone i zerknąć www.blonnikpro.pl

Gość gość
każda "pozytywna i zachwalająca" opinia w tym temacie to nic innego jak autoreklama. ja apeluję - nie kupujcie tego badziewia.

Gość gość
ahhhahah....... jaka autoreklama? Myslisz, że są tacy debile, żeby siedzieć i spamować komentarze>>?

Gość gość
REWELACJA! FAKTYCZNIE ten błonik działa

Gość gość
Ja od kilku miesiecy stosuje ten blonnik. Na poczatku nic sie nie dzialo. Po kilku tygodniach moj organizm zaczal inaczej dzialac tz. zaczelam sie czesciej wyprozniac nie mialam uczucia ciezkosci i dobrze sie czulam. Ten blonnik to nie jest srodek odchudzajacy a raczej regulujacy perystatyke jelit.

Gość gość
No ja chciałam tak go brać profilaktycznie, a nagle schudłam 3kg wiec to jest glowny powod czemu dalej kupuje opakowania :))

Gość gość
ja musialam brac, bo byla ciagle przemeczona. Mama mi kupila i dosc sceptycznie podchodzilam do tego, ale pozniej nawet sie przyzwyczailam i wystarczy ze zrobie sobie przerwe tygodniowa od brania blonnika, to juz mnie jakies przezebienie lapie. Idealny na wzmocnienie organizmu

Gość gość
Mi ten Błonnik poproawił regulacje metaboliczna mojego organizmu. W koncu cos taniego i skutecznego na naszym rynku!!!