Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powiecie o moich wymiarach

Polecane posty

Gość gość

wzrost 168 cm waga 57 kg biust 89 talia 63 :) brzuch 72 (wiem :O) biodra 93 udo 53 (wiem :O) mam 28 lat i dziecko 14 miesięcy

Gość gość
przeciętna budowa ale oczywiście zaraz cię tu zjada że jesteś grubas ;)

Gość gość
jaka przeciętna? ja przy identycznym wzroście mam o 2 cm mniejsze piersi i talię aż o 6 cm większą (chociaż nie mam odstającego brzucha). Ja uważam że dobra.

Gość gość
zgrabna jesteś ja marzę o takiej figurze ja niestety mam sporo więcej wszędzie... a dziecko też mam małe ma 13 miesięcy, jak Ci się udało tak super wyglądać rok po ciąży? pewnie malo przytylas w ciąży albo zawsze bylaś dosć szczupła? Ja od "zawsze" byłam nieco większa taka babka którą było za co złapać, teraz po ciąży tego "do łapania" jest dużo za dużo mam 171 cm czyli nawet fajny wzrost ale waga pokazuje ponad 70 kg :( :O :O biust 96 cm i co z tego, jak talia to 76 walczę z tym uparcie ... pozdrawiam

Gość gość
no gruszka jesteś, i co? ale jakim cudem talia a brzuch takie rożne wymiary? nie rodziłam to nie wiem gdzie to zostaje

Gość gość
a ważę 55,5 kg więc nawet mniej...

Gość gość
wymiary wymiarami, pytanie gdzie ona mierzy tą talię, bo jak pod samym biustem to nie mam pytań dziewczyny podając wymiary najczęściej niewłaściwie mierzą biodra, talię, pas i stąd wychodzą dziwaczne wymiary

Gość gość
mierzę się prawidłowo. wiem, jak to robić, bo mi instruktorka fitness pokazywała na indywidualnych zajęciach jeszcze przed ciąźą. podałam wymiary dokladne. dzięki ćwiczeniom mam naprawdę spore wcięcie w talii. a najtrudniej jest mi zrzucić tłuszcz z brzucha, dlatego taka różnica między talią a brzuchem.

Gość gość
po prostu to, co ćwiczę czy to w domu czy w fitness klubie, bardzo u mnie działa na talię, a brzuch też nieco zszedł już ale nadal jest tam tłuszcz i robię co mogę, by zeszło poniżej 70 cm