Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona 142536

czy jest jakaś możliowsc

Polecane posty

Gość przestraszona 142536

Witam czy podczas z tych typów zblizenia jest mozliwosc zajscia w ciąże 1. gdy uprawia sie seks podczas 2 i 3 dnia okresu ale bez finału w pochwie tylko na zwenatrz , nie mam regularnych miesiaczek 2 . Gdy podczas seksu przerwatywa sie zdejmie i sie ja załozy spowrotem ale w jej sierotku nie ma spermy bo do konca było bardzo daleko zaczym sie zdjeła 3 , Podczas seksu analnego ( w pupe) po spuszczeniu sie na zewnatrz nie w środku , po jakism czasie zaczyna sie spowrtoem współzycie w pupe i członke nie chcacy wyjdzie i dotknie przez sekunde pochwy . Prosze o powazne odp a nie hejty czy jakies głupie komentarze , bo naczytałam sie duzo i sama nie wiem co mysles na ten temat

Gość Ekspert od Pochwy
1. Trochę tak, ale bardzo mało prawdopodobne. 2. Tak. Prezerwatywę zsuniętą należy wyrzucić. 3. Anal bez zabezpieczenia? Ryzyko istnieje znikome, podobnie jak w pierwszym przypadku.

Gość przestraszona142563
A jezeli w tej prezerwatywie nie było spermy bo zsuniecie sie jej wystapiło długo przed wytryskiem

Gość przestraszona145236
prosze wiecej odp

Gość gość
1. tak, ale zależy jakie to są te nieregularne cykle? 2. wątpliwe -kupcie lepsze gumki skoro te spadają. 3. tak -jeśli była sperma na członku.

Gość jolkakolka
weź sobie wsadź do doopy te kulki, pospaceruj z nimi, a potem opowiedz nam czy było fajnie.

Gość gość
1. trochę tak 2. nie 3. jeśli członek wszedł do środka to tak, jeśli na zewnątrz to raczej nie