Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś mieszka sam w UK

Polecane posty

Gość gość

?? i jak jest samemu ??

Gość gość
hujowo

Gość gość
ale dlaczego mozesz wiecej napisac??? bo ja chce sama zamieszkac mam dosyc mieszkania z moim facetem!!

Gość gość
A stać Cie na to ?

Gość gość
no wlasnie niewiem!!!!! i pytam sie jakto jest samemmu z oplatami i wgl ale np zeby najtansze mieszkanie wynajac nie chce luksusu itp a najtansze chyba nie sa takie drogie.. ?

Gość gość
nie wiesz ile kosztuje pokój w twoim mieście i nie wiesz ile zarabiasz? tak ciężko sobie policzyć czy wystarczy? masz w ogóle mózg?

Gość gość
Tak ja mieszkam sam ale nie w stolicy i takich osób jest tutaj więcej, opłaty zależą od tego gdzie się mieszka, więc jeśli to Londyn i okolice to zapomnij bo w życiu nie dasz rady chyba że pójdziesz pod latarnię albo masz dobrze płatny zawód !!!

Gość gość
Ja mieszkam sama w UK w stolicy....nie, nie zarabiam pod latarnia. Mam super prace i duze zarobki dzieki temu moge pozwolic sobie na wynajecie ladnego mieszkania w czystej rasowo dzielnicy.

Gość gość
Ja . I duzo moich znajomych tez

Gość gość
@ gość dziś Zdradź proszę czym się zajmujesz

Gość gość
@ gość dziś Zdradź proszę czym się zajmujesz

Gość gość
Ona sobie tylko marzy

Gość gość
Pracuje jako consultant occupational therapist jesli tak bardzo Cie to interesuje.

Gość gość
tez bym chciala sama zamieszkac.. przeciez tak ciezko nie jest co ;)

Gość gość
Tez mieszkam sama w Londynie w 2 strefie mieszkala wczesniej z jedna dziewczyna w uroczym mieszkaniu ale po prostu chcialam zyc w pojedynke bo tak przed wyjazdem zylam w Polsce i bardzo tego komfortu mi brakowalo. Nie zalezy mi zeby dzielnica byla czysta rasowo ;) mam kolo domu piekny park do tego dobra komunikacja z City i jestem zadowolona :)

Gość gość
Taa City..... Fantazja ponosi

Gość gość
15:31 Haha 2 strefa jasne :D

Gość gość
ja nie mieszkam sam, ale jestem sam juz prawie 9 lat, i nie jestem zadowolony ; praca - dom - straszna rutyna

Gość gość
ja mieszkam w shared house z 3ma innymi ludzmi. Jestem w anglii ponad 3 lata, zarabiam 1450 netto na miesiac i tu gdzie mieszkam ceny 1 bed to w granicach 800-1000 sam czynsz poki co jestem sama, nie mam partnera wiec staram sie oszczedzac kase na depozyt w miare mozliwosci cale szczescie mam spoko prace i w przyszlosci bede lepiej zarabiac, wiec moze zalapie sie na morgage

Gość gość
800 z czynsz to duzoo ;/

Gość Monika9984
gośc 15:16 ja na twoim miejscu bym sie cieszyla ze mieszkam sama.. ;)) nawet nie wiesz jak bardzo..

Gość gość
http://en.wikipedia.org/wiki/Bethnal_Green_ra ilway_station no tak sie sklada, ze 2 strefa i mieszkam sama usmiech.gif Moje biuro jest przy St Pauls wiec tez tak jakby City usmiech.gif Ale oczywiscie powinnam mieszkac w 6 strefie i sprzatac na nocna zmiane albo skladac kanapki w fabryce. Przyjechalam do UK 7 lat temu i nigdy nie pracowalam fizycznie.

Gość gość
Przyjechalam do UK 7 lat temu i nigdy nie pracowalam fizycznie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx O boziu mamy ci z tego powodu teraz klaskać, jaka ty jesteś wspaniała bo nie pracowałaś fizycznie. Znam takich, później jak sytuacja przyciśnie i trzeba wziąć gorszą pracę albo się ożenią/wyjdą za mąż to dupa blada bo lewe rączki

Gość gość
15:52 O mortgage'u to ty zapomnij chyba ze dostaniesz 100% podwyzki w pracy i przeniesiesz sie gdzies indziej. Skoro w twojej okolicy 1bedroom chodzi za tyle to latwo sobie wyobrazic ile tam wolaja za byle jakie chaty - slowem rozboj w bialy dzien. Poza tym malzenstwom jest zawsze latwiej starac sie o mortgage

Gość gość
co ty gadasz, ze nie dostane kredytu, jesli bede miec odpowiednio duzo uskladane to dostane, latwo jest komus podcinac skrzydla i mowic ze sie nie uda i nic z tym nie robic poza tym nie bede kupowac tu gdzie mieszkam, tylko troszke dalej gdzie ceny sa nizsze obecnie jestem sama, ale to sie moze w kazdej chwili zmienic, a zeby dstac kredyt nie trzeba miec slubu

Gość gość
To ile masz uskladane nie jest tak istotne, istotniejsza jest twoja zdolnosc kredytowa oraz cala historia kredytowa w UK