Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tainest

Mam 20 lat wyglądam na 15

Polecane posty

Gość Tainest

Mam taki problem że mam 20 lat lecz ciągle wyglądam na 15 ,sprawia mi to spore problemy w moim życiu, co moglibyście mi poradzić w mojej sytuacji. W ogóle nie czuję się jak mężczyzna, wszyscy traktują mnie jak dziecko. To odbiera mi pewność siebie , próbowałem się z tym pogodzić bo myślałem że jeszcze zmężnieje ale w moim wieku okres dojrzewania raczej się już kończy i nie wydaje mi się żeby coś się zmieniło w moim wyglądzie. Oczywiście dziewczyny też nie mam, bo przecież 20 latki nie interesują się 15 letnimi chłopcami. Naprawdę nie wiem co robić boje się że już się nie zmieni się mój wygląd i że będę tak wyglądał tak dalej mając 25 czy 30 lat. Doradźcie coś

Gość PraweeTywee
Ja na 16 ale lata mi to kolo pupy :) Wszyscy mi mowia ze mysleli ze mam 16 jak pytaja o wiek.

To klątwa tylko w Twojej głowie. Przez to, że tak wyglądasz, będziesz przyciągał dziewczyny, które mają nieco bardziej poukładane w głowie i takie co chcą zdeprawować chłopca. Czerp z tego, co masz. Sam już skończyłem 30 a czasem mnie jeszcze o dowód proszą i nigdy nie miałem problemów, które opisujesz. Może na samym początku, ale byłem sporo młodszy od Ciebie.