Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kolor wlosow zwieksza optycznie włosy

Polecane posty

Gość gość

mam pasemka blond ale ogolnie moj kolor wyglada bardzo naturalnie, tyle ze moje wlosy nie sa grube sa cienkie ale jest ich duzo, jak sa swiezo umyte wydaja sie grube, ale na drugi dzien juz wygladaja tak sobie, chcialabym zrobic ombre ale nie wiem czy moje wlosy sa za cienkie na to zeby od gory pomalowac na braz

Jak pomalowałem mieszkanie na biało, to optycznie powiększyło się wnętrze. Może to z włosami też zadziała?

Gość gość
hennowy :P henna lekko pogrubia włosy, tylko wybór kolorów ograniczony jest

Zapraszam na moją stronę o przedłużaniu włosów dla fryzjerów oraz dla Klientek! Czekam na wasze opinie :)

Zapraszam na moją stronę o przedłużaniu włosów dla fryzjerów oraz dla Klientek! Czekam na wasze opinie :)

Gość Karemi
Ja szukam ogólnie pomysłu na dodanie włosom objętości, od jakiegoś czasu moje włosy stały się ciężkie, szybko (mimo stylizacji na szczotce) są przyklapnięte. Mam lekko rozjaśnione pasma, zazwyczaj tak robię na lato i to faktycznie trochę pomogło, próbuję trochę zapuścić (teraz mam mniej więcej do ramion) także raczej cięcia nie wchodzą w grę. Zastanawiam się nad zakupem Volumizera z Rowenty (http://respectissim.rowenta.pl/ czegoś takiego) kusi mnie to strasznie, bo całkiem nieźle wygląda efekt po, tylko nie wiem, czy poradzę sobie z obsługą, to chyba trudniejsze od prostownicy. Któraś z Was ma jakieś doświadczenia?

Gość madleenn14
Tez chcialam to zrobic przy pomocy henny, ale raczej wybrac sie do jakiejs kosmetyczki. Mam do was pytanie, czy ktoras korzystala z uslug http://kurban.com.pl/ jakies opinie moze? Bo zamierzam sie wybrac