Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powitanie Pary Młodej szampanem pomysł

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie nad formą powitania Pary Młodej szampanem nie chce stać i słuchać metnego spiewu gosci sto lat itd wiec wpadlam na pomysł ( wlasciwie kilezanka miala to na swoim weselu i u mnie rowniez bedzie na weselu) żebysmy w trakcie spiewu sto lat podchodzili do gosci i stukneli sie kieliszkami. Co Wy na to jak wam sie podoba ten pomysł czy moze zamiast tego wymyslec cos podobnego innego. Kurcze sama nie wiem doradzcie coś plisssss

Gość gość
I co nikt mi nie pomoże szkoda :-(

Gość gość
no jak dla mnie żałosne

Gość gość
Dlaczego mi sie bardzo podoba ten pomysł

Gość gość
ale pzreciez nikt nie musi spiewac sto lat. U nas po prostu kazdy wypije szampana i tyle. Albo mozna tylko krotko jedna zwroke ( z muzyka, ktora po tej zwrotce cichnie)

Gość gość
U mnie na weselu byla taka forma przywitania pary mlodej podczas spiewania 100 lat podchodzilismy do każdego z gosci i stuknelismy sie z nimi kieliszkami bardzo sie to goscia podobało

Gość gość
A cos podobnego zamiast tego stukniecia sie z goscmi szampanem

Gość gość
nie wymyślaj!!

Gość gość
Ja tez bede miec takie powitanie z gośćmi :-)

Gość gość
myśmy mieli powitanie pary młodej szampanem przed lokalem potem rzucaliśmy te kieliszki po szampanie a potem jeszcze na sali i było spiewane sto lat

Gość gość
Też mi się to wydaje głupim pomysłem. Ale tylko dlatego, że ja mam 120 gości, więc gdybym chciała z każdym "stuknąć się kieliszkiem" to trwałoby to zbyt długo. Ale jeśli ktoś ma małe przyjęcie- czemu nie! Jak policzę czas poświęcony na składanie życzeń+czas poświęcony na stukanie się kieliszkiem to wychodzi na to, że obiad goście zjedzą dwie godziny po mszy i na pewno nie będą z tego powodu zachwyceni ;)