Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta proponuje seks

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o tym gdy kobieta zaproponuje pierwsza seks mężczyźnie? Co myślicie o niej jeśli zaproponuje to żonatemu mężczyźnie i co ten mężczyzna może pomyśleć/zrobić ? Czy ktoś ma takie doświadczenia za sobą ?

Gość gość
szmata

Gość gość
A Ty była byś zadowolona jak obca kobieta proponowała by Sex two jemu mężowi czy partnerowi?? Pomysł o tym zanim zniszczysz czyjś związek. A mówią że tylko faceci myślą dolna częścią.......

Gość gość
ale ja nie mam na celu niszczenia czyjegoś związku...

Gość gość
przecież nie będę tego rozgłaszać ;] mnóstwo żonatych mężczyzn zdradza żony,więc dlaczego kobieta nie może zaproponować seksu...

Gość gość
Mnóstwo ludzi np. Kradnie bo nie chce im się pracować spróbujesz??

Gość gość
ale seks to nie jest przestępstwo...przeżyje z nim miłe chwile, tak jak on ze mną i na pewno nie załowałby tego...wręcz przeciwnie, zostaną miłe wspomnienia i tyle

Gość gość
To znajdź sobie wolnego a nie o żonatych myslisz.

Gość gość
Bycie żonatym nic nie znaczy. Już wcześniej zauważyłam, że ludzie na tym forum mają bardzo zaściankowe poglądy i wszystko są w stanie negować. To jest Twój wybór i jego wybór.

Gość gość
Ja już poniekąd wybrałam, ale nie wiem jak mężczyzna może zareagować na taką bezpośrednią propozycje...trochę się boję...

Gość gość
"""""" gość dziś A Ty była byś zadowolona jak obca kobieta proponowała by Sex two jemu mężowi czy partnerowi?? Pomysł o tym zanim zniszczysz czyjś związek. A mówią że tylko faceci myślą dolna częścią....... """""" //////nie nie mowia ze"faceci mysla dolna czescia."Mowia natomiast ze facetki mysla macica i to jest fakt.Zamiast malpowac po nas-wymysl cos sama...

Gość gość
Mnóstwo małżeństw to tylko fikcja (podobno 75%), więc nie przejmuj się komentarzami żon, które myślą, że ich mąż nigdy by ich nie zdradził, bo przecież mają taki wspaniały związek... A tymczasem punkt widzenia mężów może być całkiem inny (znam też mnóstwo takich przypadków). Prawda jest taka, że jeśli ktoś jest szczęśliwy w swoim związku to nie zdradzi. Podobno reakcje są różne, gdy kobieta tak bezpośrednio proponuje. Może lepiej jakimiś sygnałami dać znać. Jeśli jest zainteresowany to na pewno te sygnały odbierze.

Gość gość
Do gościa 21:37 A skąd wiesz, że to obca kobieta? Może to ktoś najbliższy czyjemuś mężowi, może to osoba której mówi wszystko od daaaawna i z którą ma dużo bliższą relację niż z żoną.

Gość gość
Ja jestem zonaty I ucieszylbym sie gdybys zaproponowala mi seks

Gość gość
Ooo właśnie, w końcu wypowiedział się jakiś pan

Gość gość
Jaki jego wybór? To logiczne jeśli świeże mięso pokreci tyłkiem to facet pójdzie jak w dym tylko że w danej chwili myśli ptaki em. Dopiero później dochodzi do niego że ma żonę dzieci itd. Fakt można to ukryć jeśli jest się wyrachowanym ale wcześniej czy później sumienie się odezwie bo normalny człowiek będzie się z tym czuł źle patrząc jak żona robi mu loda.

Gość gość
nie przespałam się z nim, ale coś już między nami było, później trochę o tym rozmawialiśmy, mówił że bardzo mu się podobało więc zapytałam czy niechciałby tego dokończyć, mówi że chce ale boi się, że ja się zaangażuje itp...w sumie trochę go rozumiem, ale mi nie chodzi o związek z nim :)

Gość gość
To mu powiedz I po sprawie I bedzie jasne tak czy tak ja bym sie zdecydowal jak chcesz to daj maila to popiszemy o tym

Gość gość
Hmm, jak to mówi moja przyjaciółka (która jest zamężna, żeby nie było): "żona/dziewczyna to nie problem" :)

Gość gość
I temat sie urwal. Co postanowilas?

Gość gość
Jasno przedstawie o co mi chodzi,tylko boje się że się wystraszy...;)

Gość gość
dodam ze on jest sporo starszy,ale to chyba działa na moją korzyść...dziwne rozważania,wiem...;/ale nigdy sama czegos takiego nie proponowałam;]

Gość gość
Najpierw sie wystraszy I szybko sie ocknie a co z mailem? Podasz?

Gość gość
meila? pisz tutaj narazie jesli chcesz porozmawiac :)

Gość gość
Chce wiedziec jaka byla jego reakcja na mailu bedziemy mieli kontakt a juz ci napisalem co powinnas zrobic

Gość gość
jako facet nie widzę w tym problemu - jeśli żonaty się na to zgodzi to wie doskonale co robi. Po to jesteśmy ludźmi myślącymi aby odpowiadać za swoje czyny

Gość gość
moja zona parę razy powiedziała do gościa : zerżnij mnie, no i zerżnoł.

Gość gość
Najpierw ****** myśleć będę później