Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję kulinarnej porady

Polecane posty

Gość gość

Tak sobie ostatnio piekę bez mąk i zastanawiam się jak wyeliminować z wypieków cukier Cholera jak te białka ubić-myślę sobie i nagle przyszła mi do głowy taka myśl żeby je spirytem potraktować! Jak sądzicie czy to mi zapewni sztywną pianę z białek?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Absolutnie nie ma takiej możliwości?- czy tylko nie, nie jestem pewna?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie ma takiej możliwości absolutnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×