Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość króliki

!!!HELP!!!Spóźnia mi sie okres, on nie skończył we mnie

Polecane posty

Gość króliki

Spóźnia mi sie okres, zawsze był regularny, spóźnia sie dopiero 4dni ale mam stresa... :/ Kochaliśmy sie z moim facetem dzien w dzien jakeś 8 dni pod rząd (wcześniej co kilka dni, nie że celibat) zawsze bez zabezpieczenia. Nigdy nie kończył we mnie, zawsze mówil "bez już dalej nie chce", zawsze uważa na to. W tym temacie mu ufam. Boje sie że moze wpadliśmy :(. Moze to głupie, ale czytalam w necie że jednym z szybko widocznych objawów jest czeste chodzenie do toalety (na siusiu)...mam tak od jakiś 3 dni. Po tym jak sie kochaliśmy, pojechałam do rodzicow na wakacje, od ostatniego stosunku minęło 6dni.

Gość gość
Dziewczyno jezeli nie chce sie miec dziecka to sie zabezpiecza.nie rozumiem takich idiotek co daja facetowi bez zabezpieczenia a potem placza

Gość gość
Czy ja placze? o.O proszę o radę, moze któraś miała podobna sytuację ze spóźnianiem sie okresu. Ostatnio mam trochę na głowie, stres też moze swoje robi. Ufam swojemu facetowi, ale martwie sie. Nie rozumiem ludzi którzy nazywaja kogoś idiotami nie mając o nich bladego pojęcia.

Gość gość
Ile ty masz lat?antykoncepcji juz w gimnazjum ucza

Gość gość
Pytam o spóźnianie sie okresu, podałam okolicznosci. Antykoncepcja jest dla tego kto chce jej używać. Mam nadzieje ze ktoś mi odp czy okres może sie spóźniać przes stres i "wzmożone" współżycie tuż przed okresem.

Gość gość
Zrób test

Gość gość
Pytam o spóźnianie sie okresu, powtarzam... Podalam okoliczności. Mam nadzieję że ktoś mi odpisze czy stres i "wzmożone" współżycie tuż przed okresem może spowodować spóźnianie sie miesiączki.

Gość gość
Tak stres moze opoznic miesiaczke

Gość gość
Wdl mnie samo, jeśli sie nie kochaliscie tak czesto nigdy moze tym razem opóźnić okres

Gość gość
No i stres, wydaje mi sie ze od pierwszego dnia kiedy powinnaś mieć okres i sie nie pojawil zaczelas myslec ze moze jestes w ciąży. A jeśli sie nigdy z takim stężeniem nie kochaliscie napewno tak pomyslalas i sama dodatkowo sie stresujes i podswidomosc dziala na niekorzyść organizm tez

Gość gość
Stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji...w prejakulacie również sa plemniki. Bez zabezpieczenia kochajcie się tylko w dni niepłodne. Możesz je sobie wyznaczyć np mikroskopem owulacyjnym