Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila1987_2

Etui Chanel iphone 5s gdzie szukać?

Polecane posty

Gość Kamila1987_2

Zamierzam kupić etui Chanel do Iphona 5s. Bardzo mi się podoba ale nigdzie nie mogę znaleźć. Byłam za granica i i wiele dziewczyn nosiło, a w sklepach nie widzę. Chodzi mi o takie przeźroczyste w kształcie butelki. Ktoś zna jakiś sprawdzony sklep gdzie mogę kupić?

Gość gość
Poszukaj może na ebay.. Tam 10 razy większy wybór niz na allegro.

Gość gość
chiara online????

Gość marietta_
Ja ostatnio sporo się naszukałam tego etui. Ostatecznie znalazłam w sklepie lifemedia.pl i zamówiłam za pobraniem i szybko dostałam przesyłkę i jestem zadowolona. Etui Chanel rzeczywiście bardzo ładne :)

Gość Kamila1987_2
dzięki :))

Gość Klaudyna122
Ja etui do swojego iPhone'a kupiłam w iSpocie w Gdyni. Mają duży wybór wszystkiego czego dusza zapragnie :D zobacz sama: http://ispot.pl/salony,m-gdynia.html

Gość gość
Może w sklepie Chanel ? Chyba najbardziej logiczne...

Gość Onna99
Ja ostatnio kupowałam etui w Smart Case 4 U i byłam bardzo zadowolona, zajrzyj, może znajdziesz tez coś dla siebie :)

Gość gość
Masz tutaj 2 więcej ci nie wysyłam bo mi sie nie chce wklejć a tak poza tym wszędzie tego pełno do kupienia.

Gość pancernikeu
Zapraszam na pancernik.eu, znajdziesz tu etui ponad 40firm (w tym adidas, hugo boss, bugatti) . Oryginalny design i modne kolory z pewnością zdobędą uznanie każdego posiadacza iPhone'a. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do poznania oferty pancernika. W razie jakichkolwiek pytań można skontaktować się z przedstawicielami naszej firmy.

Gość gość
świetne etui na tefelon mozesz kupic w sklepie internetowym www.aliexpress24.pl maja tam bardzo dobre i tanie rzeczy. polecam

Gość kamila_1992
Polecam sklep lifemedia.pl, ja zamawiałam tam za pobraniem i na drugi dzień już był u mnie kurier. Etui jest z dobrego materiału i wygląda super :) polecam

Gość gość
kiedyś widziałam to etui na iphone 5s na stronie www.icoverdesign.pl kiedyś ! nie wiem czy nadal posiadają ten model do iphone ale mozesz sprawdzic;) miejsce jakie polecam do poszukiwan to facebook czasem sie tam ogłaszają z takim etui ! mam nadziej ze pomogłam :)

Gość sebo999
Jedyne etui do telefonu, w którym nie starła się grafika mam od Funny Case. Działają na Allegro lub udostępniają możliwość zamówienia przez stronę internetową. Znajdziesz na niej też aplikację do zaprojektowania własnego pomysłu na futerał. Uważaj tylko, żeby dopracować zamówienie, bo po jego złożeniu nie ma już możliwości wprowadzenia zmian :)

Gość Szekspir
Sprawdź w Teletorium. Mają duży wybór, może trafisz również na to!

Gość Z_u_l_a
Albo zamów przez allegro i odbierz w teletorium, tak jest chyba najwygodniej :)

Gość gość
ja kupowałam na stronie allinside.pl, jest taam bardzo duży wybór etui, fajny design, po niskiej cenie

Gość gość
Tutaj 4kom.pl znajdziesz bardzo dobrej jako ści etui do telefonu marki spigen. Ja mam je od dłuższego czasu i jestem z niego zadowolona. Oprócz tego w sklepie możesz także kupić fajne etui do tabletów. Z resztą sam sobie przejrzyj ofertę.:)

Gość grty66
Duży wybór etui na telefon można znaleźć na portalu http://etuistudio.pl. Kupowaliśmy tutaj z mężem takie obudowy dla dzieci na prezent. Szybka wysyłka, dobra cena. Ogólnie sam proces zamawiania przebiegł tu bardzo sprawnie.

Gość gość
hej, ja mam do sprzedania bardzo fajne obudowy z drewna do iphone5, iphine4 oraz do samsunga galaxy. Wpiszcie "drewniana obudowa iphone" na olx i pod "warszawa ursynów" sa przykladowe zdjecia. http://olx.pl/oferta/drewniana-obudowa-iphone-4-4s-5-samasung-CID99-IDdcLyl.html#95bc4b8554 http://olx.pl/oferta/drewniana-obudowa-iphone-5-oraz-4-CID99-IDdBDrp.html#95bc4b8554

Chodzi Ci o etui w kształcie fajek chanel ?Znalazłam je na stronie www etui-gsm pl . Mają też w ofercie kolor różowy. Sama sie na nie zdecydowałam. Maja też jakieś inne wzory silikonowych etui. Dużo jest takich śmiesznych np. minionek, myszka mickey, minnie, lord vader, yoda i wiele innych. Może Ci sie przyda np na prezent dla kogos ;)

Gość gość
Ja kupowałam do Iphona na https://iscratch.pl/etui.html takie skinny wygląda bosko, no ale nie jest to chanel jeśli chodzi ci o markę tylko. Wszyscy się mnie ciągle pytają skąd je mam i gdzie można je kupić :D mówie Ci, te drewno robi wrażenie, nie widziałam zeby ktoś jeszcze procz mnie takie nosił

Gość Coreduo

Hej ostatnio szukałam etui dla córki i natrafilam na super strone www.etui-gsm.pl duży wybór i calkiem niskie ceny