Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina35

Plamienia

Polecane posty

Zacznę od tego że przed ciążą ważyłam 52 kg przy 160 cm czyli normalnie, teraz 9 miesięcy po urodzeniu 46 kg jem normalnie ale spalanie mam takie że szok:/ najbardziej martwi zupełny zanik piersi i mimo brania tabletek antykoncepcyjnych co według lekarza miało poprawic stan piersi i tego że nie mam normalnego okresu tylko plamie przez 4-5 dni, badania podstawowe plus tarczyce robiłam wszystko dobrze wyszło, ale myśle że lekarz mnie olał wypisał tabl anty nie robiąc mi badania hormonów po ciąży a ja czuje że coś nie tak:((

Gość gość
Teoretycznie na początku brania tabsow maja prawo wystąpić krwawienia, może idź do innego gina jeśli zależy ci na zrobieniu tych badań? Będziesz sie czuła lepiej.

Gość gość
Podczas brania tabletek antykoncepycjnych nie występuję typowe krwawienia, ale właśnie lekkie plamienia. To całkiem normalne. Okres jest krótki i mniej obfity. Nie napisałaś nic więcej dlaczego odczuwasz, że coś jest nie tak, więc myślę, że nie widać powodu do niepokoju. Chyba, że masz inne objawy o których nie napisałaś

Gość nana28
Tabletki brałam juz długo przed ciążą, wiec teraz mój organizm nie zareagował tak żę plamie tak jak na poczatku brania, chodzi mi o okres który jest tak skąpy że tylko plamienia małe są.

Gość gość
to normalne przy braniu tabletek

Gość nana28
Dziwne bo przed ciążą brałam je 8 lat i tak nie było, nigdy nie wyglądał tak mój okres że wystarczy tylko wkładka a i do tego bóle brzucha.