Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEŚCIOWA

Polecane posty

Gość gość
A ja powtórzę za kimś wyżej: naprawdę nie interesuje cię jak mąz traktuje SWOJE dziecko? reszta w domyśle...

Gość gość
" gość dziś andzia dlaczego przy teściowej wywalasz jezor X Bo to różnie bywa..ale ja synowa, też nie jestem ideałem :D

Gość gość
No właśnie :-) I KIEDYŚ TEZ BEDZIESZ TEŚCIOWĄ :-p

Gość Andzia6
gość dziś " gość dziś andzia dlaczego przy teściowej wywalasz jezor X Bo to różnie bywa..ale ja synowa, też nie jestem ideałem x zapomniałam o podpisie

Gość gość
no to na razie andzia

Gość gość
Oj, nie bądz autorko taka zazdrosna... pomyśl tylko jak bys się czuła gdyby kiedyś Twoje dziecko znalazło się w takiej sytuacji? Nie oczekiwałabyś aby ojciec się nim interesował?

Gość gość
To jest zazdrośĆ i głupota.Każda babcia jak widzi złe traktowanie wnuka to jest jej życiowa klęska

Skąd tyle krytycyzmu? Popieram autorke. To mąż jest ojcem to jego dziecko, jego wina że je zaniedbuje. Skoro podjął decyzje że zakłada nową rodzine to musi się liczyć z tym że powinien znaleźć czas dla obojga , i żony w ciąży i dziecka z poprzedniego małżeństwa. Babcia / teściowa/ mamusia męża nie ma nic do tego. Chce, niech idzie do wnuczki, zabierze na lody, weźmie do siebie na weekend. A jeśli o Ciebie autorko, faktycznie, widziały gały co brały , wspieraj męża, pokaż że akceptujesz jego córke, że może na Ciebie liczyć. W wolny wieczór idź do koleżanki a męża poproś żeby zabrał mała do kina. Mąż to doceni , jak wróci Ci sie odwdzięczy. Pomóż mężowi sie w tym ogarnąć, a sam stwierdzi że lepiej słuchać Ciebie niż mamuni.

Gość gość
Kto powiedział,że babcia nie ma nic do tego.Może powinna jeszcze popierać synka,że nie zajmuje się dzieckiem?Po co ma się męczyć?Co by była warta taka babcia ,gdyby nie pogoniła swojego syna do obowiązków?Ma rację kobieta,a ty siedż cicho bo wzięłaś sobie nieodpowiedzialnego dupka.Może tobie też rady tej babci kiedyś uratują tyłek

Gość gość
Zdecydowałaś się na faceta z dzieckiem, to nie dziw się, że to dziecko zawsze będzie między Wami. Trzeba było związać się z niedzieciatym.