Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość litalashopinia

Vitalash opinia

Polecane posty

Gość litalashopinia

Hej dziewczyny, ostatnio widzialam pare reklam w gazetach odżywki do rzes Vitalash. Ktoś z Was ją używał? Czekam na opinie kochane :)

Gość gochalipka
ja ja zamówiłam miesiac temu i efekty widzialam juz po kilku dniach. Faktycznie rzesy grubsze i bardziej elastyczne. Po prostu SZOK!!!

Gość gdziejest ania
TAK! ja też ją używałam. Efekty? Rewelacyjne, nigdy sie z taka odzywka nie spotkałam a uzywalam ich duzo. Vitalash jest najskuteczniejszy!

Gość gość
Z racji moich genow, moje rzesy sa male w porownaniu do przecietnej dlugosci moich kolezanek. Zawsze stosowalam sztuczne rzesy, zeby podkreslic swoja kobiecosc, ale odkad zakupilam Vitalash juz nie musze tego robic. Wydluzylam ich dlugosc prawie drukrotnie. Po prostu wygladam fantastycznie!!! ŁAŁ

Gość gość
ja juz od 2 miesiecy nie stosuje maskary!! Dlaczego? Bo mam tak dlugie i elastyczne rzesy, że nie potrzebuje zadnych "wspomagaczy".a wszystko dzieki Vitalash. polecam bardzo

Gość aniapoznan
O produkcie dowiedziałam się na Onecie oraz przeglądając kobiecą prasę. Wiele redakcji polecało produkty, więc postanowiłam zakupić. Korzystałam z receptury Vitalash przez 2 miesiące i muszę przyznać, że efekty są bardzo widoczne. Moje rzęsy stały się o wiele gęstsze, dłuższe i silniejsze. Polecam zdecydowanie każdemu! Zero uczuleń, sto procent bezpieczeńtwa! Teraz zaczynam stosować kurację na brwi

Gość gość
Bez dwóch zdań, polecam każdemu kto marzy o dłuższych rzęsach. Bardzo dobre, zdrowe reultaty, bez żadnych hormonów. Zero obaw, rzęsy i brwi odżywione, spojrzenie magiczne, produkt dla każdej kobietki! Polecam :)

Gość gość
zaj*** jest ta odżywka!!!!

Gość renatazg
marzenie kazdej z Nas. Moje kolezanki z pracy ja stosowaly. smialam sie z nich bo bylam pewna, ze stosuja jakies chemiczne srodki, bo faktycznie mialy bardzo dlugie i grube rzesy. ale jak zaczelam sama stosowac to zrozumialam, ze nie trzeba stosowac zadnych specyfikow chemicznych, zeby osoignac efekt idealnych rzes!!!

Gość gość
Wszystkie moje koleżanki plotkowały o Vitalashu – polskim produkcie który pomaga w naturalnej i bezpiecznej rewitalizaji rzęs. Postanowiłam spróbowac i rzeczywiście się nie zawiodłam. Efekty widziałam dosłownie po kilku dniach w postaci młodych rzęs które wyrastały. Po 2 tygodnia efekt był naprawde widoczny. To co warto zauważyć, ze mimo iż rezultaty są spektakularne ale przede wszystkim naturalne.

Gość gość113434
KOCHANE, a gdzie mogę kupić tą odżywkę??

Gość kasiamisiakatie
taka mała rzecz, a robi tak dużą rzecz !!! ja rowniez polecam, bo stosowalam i warto, a najlepsze jest to, że efekty pozostają, nie wiem na ile ale juz 2 miesiace nei stosuje i nadal mam rzesy jakby co byly swieżo po zakonczeniu kuracji.

Gość drzmowadorotka
ja tam nie stosowałąm, ale moja przyjaciółka tak. Po 2 dniach widziala efekty, ona jeszcze dodatkowo naklada maskare i wyglada jakaby miala sztuczne rzesy hahahahhahaha :))

Gość gość
dzięki :)) zaraz zamawiam :) a dlugo czekalyscie na kuriera??

Gość polapolaa
odzywka ktora daje szybkie efekty? niemożliwe. Sama tak uważałam, zanim jej nie użyłam. Do wszystkich niedowiarków!! Na serio ona dziala bardzo szybko!!! i skutecznie

Gość magdalena_80
idealny produkt, ktory stosowalam 2 tygodnie przed swoim weselem :D:D!! Wygladałam bajecznie!

Gość gość
kupiłam już ja trzeci raz bo warto!!!

Gość kemlirowska
BOMBOWE EFEKTY!!!! jak sie ciesze, ze zaryzykowalam i kupilam. polecam gorąco

Gość gość
10 sekund w google, i już wiemy, że to kolejne oszustwo Kaszubskiego, takie samo jak Hialuro Ultra, Lipoxine, Błonnik beta i z 10 innych kantów: 000 wyborcza.biz/biznes/1 ,100896,15706393,Fikcyjni_lekarze__kradzione_zdjecia___u waga_na_biznesy.html