Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana28

Porażka

Polecane posty

Gość nana28

10 miesięcy temu urodziłam dziecko tyłek brzuch i uda są bez zarzutu, ale piersi nie mam po karmieniu zanikły:/ czuje się strasznie bo urodziłam dziecko a nie czuje się kobietą bo płaska klatka krępuje mnie strasznie:(( mężowi się tam nie pokazuje nawet, a teraz jeszcze kupił mi seksowną bieliznę majteczki super ale góra tragedia wygląda na mojej płaskiej klatce, zastanawiam się nad operacją plastyczną ale długa droga do tego bo finansowo stoimy średnio:/ załamałam się już bo ile można nosic stanik wypchany watą i nawet podczas seksu nie ściagac stanika :(((((((((

Gość nie podam nicka
A czujesz się jeszcze kobietą wiedząc ze jestes MAMĄ? Ja nie chce mieć dzieci bo świadomość bycia matką jest dla mnie nieseksowna i niekobieca. Dla mnie taka mama to mama a nie kobieta, bez znaczenia od cycków jakie ma...

Gość gość
mlode mamuski sa seksowne :) a jezeli maz Cie akceptuje i kocha to po co taka tragedie robisz?

Gość nana28
Ja też nie chciałam miec dzieci ale jakoś tak wyszło,to niesamowite poświęcenie, ale czuje się niekobieca tylko przez to że jedyne co moge włożyc do stanika to" wata", bo figury po ciąży pozazdrościła mi już nie jedna, mój mąż się z tego śmieje ale jakby zobaczył moje piersi w tej nowej bieliźnie to chyba by uciekł z sypialni:((((

trzeba było prochów na wygaszenie laktacji nie jeść.

Gość tez plaska z  dzieciem
nie cackaj sie, powiekszaj

Gość gość
wyluzuj. male sa najfajniesze :-D

Gość nana28
Wiem że małe są fajniejsze tylko ja nie mam małych, ja ich nie mam wogóle w tym problem:((((( Owszem brałam tabletki na wygaszenie laktacji ale z powodów dużo poważniejszych niż komuś może się wydawac nie dlatego bo już mi się odechciało karmic.

Gość nana28
Ten temat jak najbardziej tutaj pasuje

Powody nie są ważne, kłopot masz z skutkami. Została pusta skóra z sutkami.

Gość nana28
hehe jakby powody nie były ważne to chyba jasne że bym tych tabletek nie brała i w szpitalu by mi ich nie podali