Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćg

striptiz

Polecane posty

Gość gośćg

1.Co Panowie myslicie o tym? Gdyby miala wam to urzadzic wasza ukochana. 2. Was wgl interesuja wtedy niedoskonalosci, czy niezdarnosc(za pierwszym razem na pewno moze sie pojawic) czy gdy widzicie coraz to nagie cialo to reszta sie nie liczy? 3. Jaki jest wasz wymarzony striptiz? Jak sobie to wyobrazacie? Chce zaskoczyc i dodatkowo zatanczyc dla swojego faceta a striptizu jeszcze nie robilam. Drogie Panie, jesli macie jakies doswiadczenie to podzielcie wskazowkami ;)

Gość gość
kolejna szmata, która zrobi wszystko, żeby mieć faceta

Gość gość
Czesc mam na imie Gabi, to smutne ze masz na imie szmata, wspolczuje... Nie musze go zdobywac, on jest moj. Chce zrobic cos dla niego i juz. Musisz byc bardzo samotna skoro z pierwszego oceniasz innych ludzi tak ozieble. Nie masz nic madrego do powiedzenia, to sie nie wypowiadaj.

Gość małarudamaruda
hej. świetny pomysł ;). nie przejmuj się tamtym kimś od szmaty, co poniektórzy nie mają fantazji seksualnej. chyba też tak zrobię, oboje się z moim tak zrelaksujemy. myślę, że nie ważne będzie, że będzie trochę niezdarnie, a zachwycony będzie, że tak go kusisz ;) i już będzie chciał nie tylko patrzeć na taniec i striptiz ale i dotknąć :P

Gość gość
żałosna, tępa idiotka, która myśli, że jak facetowi będzie wypinała gołą du/pę to go zatrzyma - śmieszna jesteś Gabi (pies mojego sąsiada też nazywa się Gabi - ha ha ha ha ha)

Gość gość
Ja szmata zmywam btudne podlogi. Toba zmyc to i tak brudne beda.

Gość marieanne
hmm...mój mąż uwielbia jak robię dla niego striptiz, jakaś fajna muzyka do tego. powodzenia!

Gość gość
no właśnie - maż! a nie gach!

Gość marieanne
17:10 tak mąż, ale kiedyś nie był mężem i też go lubiłam zaskakiwać różnymi gorącymi rzeczami. idź jeździć po lasce z innego tematu :P

Gość gośćg
A co ze wstydliwoscia :/? Bo ja jeszcze nigdy :/ niby nic a jednak. Lampka wina czy coo

Gość małarudamaruda
ja generalnie wolę seks na trzeźwo, więc nie będę sobie dodawać animuszu ;). powiem Ci, że ze wstydliwością jest coś dziwnego, bo tyle razy mnie nago widział a jednak ostatnio się zawstydziłam. jakoś musisz tą wstydliwość przełamać, myślę, że warto będzie bo pomysł świetny ;).