Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki tekst sms,a jest dobry do faceta który

Polecane posty

Gość gość

Jest niezdecydowany, raz chce ze mna raz nie...chce na poczatek przyjazni. Tylko,ze siedzi w domu nie pracuje na ten czas a nawet nie odezwie sie w ciagu dnia tylko ok 22giej. Co ja mam spanie, bo rano praca. Pisze,ze chce zadzw. i tak, ja zawsze godzilam sie sluchalam, nie pyta co u mnie rzadko. I czy to jest przyjazn? 33 lata facet. Sms co posle jak dzis napisze ok. 22giej " niewiem czy zauwazyles, ale wraz z nadchodzacym koncem lata wieczory robia sie coraz wczesniejsze, co za tym idzie ja ide wczesniej spac, bo i praca rano. Nie uwazasz zatem ze dzwonienie o 22 to lekka przesada? Ja rozumiem za za dnia musisz ogladac strony randkowe i chodzic po polu w poszukiwaniu wspanialych tematow na wieczorne rozmowy, ale przyjazn tez do czegos zobowiazuje. Dziwi mnie ze tak duzo wiesz na temat wszelkiego rodzaju swojego hobby, a nie wiesz co znaczy szacunek do 2 osoby." Czy taki sms jest dobry? Czy inny? Czy lepiej odebrac i mu to powiedziec co napisalam. Nie jestem zdesperowana ale chce sie poradzic, kolezanka mi radzi taki sms, jak zawsze jej slucham nastepnego dnia zaluje, wiec prosze Was o opinie.

Gość gość
Nie pisz tak. Nic nie pisz. Zadzwoni to albo nie odbieraj, bo w koncu ani facetem Twoim nie jest ani klientem. Bo klienci zwykle dzwonia opowiadaja co im sie stalo a nigdy nie pytaja co slychac :D A jak odbierzesz to przejmij z gory paleczke i opowiedz nawet zmysl jaki to super dzien, ze bylas na randce i jestes zmeczona i pa. Nie daj mu dojsc do glosu i ju.

Gość gość
Napisz po prostu żeby nie dzwonił tak późno bo ty wcześnie wstajesz i wcześnie chodzisz spać

Gość gość
33letni facet i nie pracuje? fajnego gacha sobie znalazłaś i w dodatku nawet cię nie chce - dziewuszysko bez godności!

Gość gość
Do faceta to najlepiej drukowanymi literami! Nic pol na pol. Ma byc prosto zwiezle i na temat

Gość gość
To jak w koncu robic?! Nie odbierac? Nie odpisywac? Czy jak zapyta czy moze zadzw., napisac mu to?! :-) Nieraz tlumacze bo dzwonil wczesniej, by pisal za dnia ( tlumacze i nic)

Nie pisz, nie dzwon, to facet powinien zabiegac o kobietè. A jak idziesz spac, wyłącz tel. Pozwól mu na inicjatywè, a jak nie bèdzie sie odzywał, to... jeszcze lepiej. Nie pracuje, to z czego zyje? Moze robi cos niezgodnego z prawem?

Gość gość
wylacz tel i nic mu nie pisz.

Gość gość
Mieszka z rodzicami i oni go utrzymuja. Ja wiem,ze glupio postepuje wzdychajac do niego, a on ma w d...to wszytstko, a jeszcze ze nie pracuje ale serce nie sluga. Obiektywnie patrzac, no fakt- nie dobrze jak obija sie nie goni do pracy a szuka na portalach randkowych kobiet. Bo jak to mi powiedzial: na zlosc bylej tak robi...a teraz i potem nie chce dziewczyny. Im wiecej mysle tym bardziej twierdze,ze w kulki leci ale wciaz mam nadzieje,ze moze przyjazn ze mna go uswiadomi. Glupia jestem!!!

Gość gość
Jak ktos wyzej napisal. Niech on walczy, olej go nie rozmyslaj, poczekaj. Zobaczysz czy zacznie zabiegac o Ciebie czy oleje.

Gość gość
Dokładnie też tak mysle to on ma zabiegac o Ciebie a nie że Ty nie śpisz i np czekasz bo on może zadzwoni akurat o 22, bez sensu..tym bardziej ze4 skoro nie pracuje to co robi całymi dniami , to nie jest materiał na partnera wg mnie...

Gość gość
Czyli poprostu odpuscic? Wiecie, wczoraj postanowilam tak: powiedziec mu zamiast napisac. Wysluchal i nic. Ze stron randkowych zaczal sie tlumaczyc. Dzisiaj cisza, pewnie do wieczora. Jak napisze co tam i czy mam ochote na rozmowe. I nic nie pisac kompletnie?! Czekam, az w koncu napisze za dnia to owszem wtedy mozemy konwersacje poprowadzic a tu nic.

Gość gość
a był sex ?

Gość gość
Dalam mu do zrozumienia jasno,ze skoro przyjaznic sie chce to wymagam szacunku, a jaki szacunek?! Calymi dniami sie nie odzywa, tylko wieczorem. Byly wpisy bym nie pisala nie mowila mu ale powiedzialam i jestem zadowolona. Wprost powiedzialam a nie miedzy wierszami i teraz moge tylko zaobserwowac! Czy sie postara czy nie. Tak czy owak! Pierwsza nie pisze, a jak napisze po 21szej ok 22giej poprostu nie odp.

Gość gość
Seksu nie bylo.

Gość gość
ty mu napisz zeby sie za robote wzia len cholerny