Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Ja nie wiem czy kobiety z mojej rodziny wybierają sobie takich pajaców bo takie jesteśmy czy to normalne? Sama jestem w trzyletnim związku. Mój chłopak jest dla mnie ostatnio złośliwy, ma chamskie odzywki jakich bym się po nim nie spodziewała. Nie wspomnę już konkretniej o braku czułości z jego strony, chyba, że on ma taką zachciankę. Ja nie mogę go przytulać i całować kiedy mam na to ochotę. Jestem przez to ostatnio przybita i mam ochotę kopnąć go w dupę bo do bani z czymś takim. Tylko chwila moment. Jak wygląda małżeństwo moich rodziców? Ojciec to leń z kanapy złośliwy dla matki. Szwagier to samo. Nie chciał nawet iść do pracy a siostra tyrała po 12h. Kuzynka teraz uciekła od męża, bo nie dość, ze były awantury o dom to ją zdradzał i nie wypuszczał z domu. Co jedna to lepszego barana sobie wzięła... I ja się pytam, czy ten świat tak wygląda czy tylko moja rodzina utkwiła w takim chorym kręgu?

Gość gość
Problem tkwi w was, bo sobie takich wybieracie zamiast poczekać na coś lepszego

Gość lilialuiza84
Trudno powiedzieć, z czego to wynika. Może macie jakiś taki schemat rodzinny, że każda sobie myśli, iż to normalne, bo tak ma mama, ciocia, kuzynka i dlatego brniecie w takie związki. A może po prostu tak wyszło. Tak czy inaczej, przemyśl swój związek, czy warto iść dalej, skoro tak to wygląda...

Gość gość
Dlatego się pytam. Jak dla mnie ten bajzel ciągnie się od dawna. Moja siostra sama mówi, że nic lepszego jej nie czeka a jej małżeństwo wygląda jak Kiepskich z tą różnica, że on nie pije a gra na komputerze. Każda z nas jest wykształcona, ja robię studia ale jeżeli chodzi o związki to głupota totalna... Ja nie chcę powtarzać tego błędu chociaż jest to niezwykle trudne. Mój związek był super tylko chłopak który po 3 latach chyba jest pewny, że go nie zostawię pokazał na co go stać i jaki jest :-( Wiem, że nigdy nie jest idealnie ale ostatnio ciągle przez niego płaczę, bo teksty typu odwal się czy zamknij mordę bez powodu nie są dla mnie normalne. Czasem już głupieję i myślę, ze u wszystkich ludzi tak jest tylko dobrze udają, że jest ok a w rodzinie widzę najlepiej co się wyprawia :-( Przepraszam za brak składu, ładu i ewentualne błędy ortograficzne...