Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możecie mi wyjaśnić różnicę miedzy tymi pościelami?

Polecane posty

Gość gość
moskitiera jest cienka, siateczkowa, baldachim z grubszego materiału

Gość gość
Dobra, i tak wezmę z moskitiera, bo te z baldachimem jakieś brzydkie są... :-/

Gość gość
są tandetne i okropnie pstrokate ,nie podoba mi się to strasznie ,firanki sranki ,kokardki autorko droga czy aż tyle pierdół ci potrzeba ,do wózka nie użyjesz ,rożek na chwilę ,poduszka do wózka nie potrzebna ,ten organizer ,znając życie to i tak gdzie indziej będziesz trzymac pieluszki i inne rzeczy potrzebne dziecku .za tą cene możesz kupi 2 porządne pościele bardzo i na pewno pożyteczniejsze niż masa tych szmatek

Gość gość
Ja pierdziele, nie prosiłam o opinie, tylko wyjasnienie różnicy.... Swoją droga jakie proponujesz? Tutaj mam wypełnienie, poszewki do lozeczka i wózka, ochraniacz, rożek, przescieradlo. Podaj mi linka do takiego zestawu nietandetnego Twoim zdaniem. Pisze poważnie, może zmienię zdanie...

Gość gość
Moze ktoś zapoda w takim razie jakąś ładną posciel z wypełnienim, ochraniaczem itd. Ta mi się podoba, moskitiery i tak miałam zamiar nie zawieszać. A delikatny wzór na stonowanym tle jak dla mnie nie jest pstrokaty. Czy uważacie, ze to jest niekorzystny cenowo zestaw?

Gość gość
moskitiera jest cieńsza i możesz nia zasłonić całe łóżeczko osłaniając dziecko przed komarami, muchami itp. Natomiast baldachim jest tylko dla dekoracji.

Gość gość
jak już wyżej napisałam moskiera zasłania przed owadami i naprawdę świetnie sprawdza się latem. Ja bym tę z moskitierą kupiła i z całą pewnością będziesz z niej korzystać latem, ja korzystałam świetnie sprawdzała się i dziecko komary nie gryzły.

Gość FAJNIE JEST
Kupisz co zechcesz.Rzecz gustu.Widziałam dużo ładniejsze rzeczy do łóżeczka.Ty szukasz do wózka.Jak zwał, tak zwał. Moskitiera jest bardziej funkcjonalna od baldachimu, zasłania dziecko przed owadami. Mnie osobiście żadna z tych rzeczy nie odpowiada.Wieś tańczy, wieś śpiewa.

Gość gość
No to proszę o przykład. Najlepiej krytykować a nie dac żadnej alternatywy. Nie szukam do wózka tylko całego zestawu

Gość gość
Zamiast tych kurzołapów kup dziecko lepszy rożek i prześcieradło. Noworodek nie powinien spać w takim łóżeczku bo to wszystko zwiększa ryzyko śmierci łóżeczkowej. O łapaniu kurzu i roztoczy nie wspomnę. Ja mam prześcieradło w łóżeczku tylko, a mały ma 10 mcy. Śpi teraz w śpiworku. Potem dokupisz ochraniacze. Na pewno wyjdzie taniej i rozsądniej. Chociażby tu masz fajny rożek: http://allegro.pl/rozek-minky-3w1-kolderka-koc-becik-sowy-patchwork-i4540866768.html

Gość gość
W takim lozeczku czyli w jakim?

Gość gość
ja bardzo żałuję, że nie miałam moskitiery. 1.co do wzorów to są i paskudne i bardzo ładne, więc za krytykę się nie biorę. 2. funkcjonalność- nie wiem, czy masz juz dzieci, ja mam pierwsze, więc to jest poligon ;) na początku rożek- opatulony ładnie zasypiał. po miesiącu przesiadł sie do śpiworka i tego sie trzymamy, bo wedruje po łóżeczku. często rano leży w poprzek (ochraniacze konieczne!!!). tylko raz przykryłam go kocykiem, w nocy już leżał na nim, trochę miał powyżej głowy i memlał róg ;). takie łóżeczko z obrazka to ładnie wygląda na obrazku

Gość gość
No to ja z góry z wczoraj .np pościel z Nino bardzo ładna dobra gatunkowo nawet po praniu żywe kolory ,chociażby Drewex stonowane kolory bez pierdółek ,AMY polski producent bardzo ładne dobra jakośc alno Baby Matex też mają takie zestawy ale nie takie nachalne,nie tak nasrane .

Gość gość
Nino nie mogę odszukac ich strony ale wpisz i popatrz sobie jest wiele ładnych wzorów i kolorów